Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gádzsiknak bejön szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gádzsiknak bejön szerintetek a heterokrómia?

Figyelt kérdés

A heterokrómiám van az egyik szemem kék a másik meg barna!

Átlagosnak mondanám magam,a szememet eltekintve.

Népszerű vagyok,de komoly kapcsolatom nem volt még. Igazából,nem is kerestem mert nem vagyok egy nagy bulizós srác,meg egyébként se foglalkoztam azzal.Inkább a hobbiamimra fordítom+jól tanulok!

Magamat kívülről gyerekesnek tartom így, úgy gondolom,hogy nem vesznek komolyan,hogy éretlen vagyok.

Lányok nektek egyébként nem lenne kifogás? Bejön?Bár nem hiszem,hogy sok olyan embert látattok..

18/F

2012. okt. 29. 08:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Látom az igénytelen beszéden kívül még tájékozatlan is vagy.A w3dzz az 1 amerikai rádióamatőr hívójele volt aki ezen a néven hozta forgalomba az általa konstruált antennát.Tehát nem hőrelé.
2012. nov. 1. 17:09
 12/21 A kérdező kommentje:

nem is arra mondtam!

Ez csak egy kifejezés,egyébként hívhatsz műveletlennek.

nem az a műveltség amit te annak hiszel!

2012. nov. 1. 17:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Kérdezö, bárhogy csavarod a dolgot, igaza van... ez a gádzsizás nagyon gáz és cigányos.
2012. nov. 2. 10:08
 14/21 A kérdező kommentje:

jó!

Én ezt használom, most baj?:)

2012. nov. 2. 10:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit késve de némi szakmaisággal! Villanyszerelőként a hőrelé szót nemigen használjuk másra.Ha te ezt másra használod mint jelent max hülyének nézeted magad. A gádzsizásal meg igénytelennek a szemed színétől függetlenül!
2012. nov. 2. 18:36
 16/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk hlyeséget nem mondasz haver!

Igénytelen vagyok,mondjuk a fésülködésben!

nem szoktam megfésülni a hajam..Kócos vagyok,borostás vagyok! De sok embernek tetszik,és én is így szerettem.

A műhelyben (tanulás mellett dolgozok) motorokat bontunk,és ott meg mindegy,hogy hogy nézzek ki.A suliba meg nem érdekel,ki mit gondol rólam!

Az műhelyben ma is ki tettünk magunkért, szét szettünk egy Suzuki GS 250-st...Szét is gyilkoltam még ma délelőtt, a bontás előtt.. volt egy kis gyújtás problémája,de így is hatalmas élmény volt! El kanyarodtam a témától...

2012. nov. 2. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:

nekem is heterokrómiám van :) nem cserélünk képet?

L/16

2012. nov. 13. 01:46
 18/21 anonim ***** válasza:
ma 01:46: Te mázlista :(
2012. nov. 13. 13:57
 19/21 anonim ***** válasza:
hát igen :D az vagyok... :)
2012. nov. 13. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem akarsz mutatni nekem egy képet róla? Imádom az ilyet :D
2012. nov. 13. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!