Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom akit csak facebookon ismerek, de ő állítólag belém van esve (külföldi).Még sohasem találkoztunk majd decemberben tervezzük. Nem rég elkérte a telefonszámom. Azóta napi 20 hívás plusz még 5 üzenet is ha olyan kedve van. Ez már sok, zaklatás ? Szerintetek mit csináljak ? 20N
2012. okt. 29. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
találkozni kell, ott eldől majd minden:)) milyen nemzetiségű? nekem is külföldi párom van, van benne valami izgalmas:)
2012. okt. 29. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, eléggé nyomul ezek szerint. Mondd el neki öszintén, hogy kicsit nyugodjon le.
2012. okt. 29. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kellemetlen, akkor nyugodtan megmondhatod neki, nem kell tűrnöd. A személyes találkozásnál dől el úgy is minden.
2012. okt. 29. 08:37
 4/7 Shai-Hulud ***** válasza:

Szerintem találkozz vele minél hamarabb, attól majd elmúlik neki...

Ja, nem, bocs, ezt biztos máshova akartam írni.

Szerintem mondd meg neki, hogy a kevesebb néha több, azaz kissé lassítson, mert neked túl heves ez a tempó. Finoman felhívhatod a figyelmét arra is, hogy bizony van más dolgod is egész nap, mint vele csevegni, és jó lenne, ha egyéb gondolatoknak is hagyna helyet a fejedben, nem ő töltené ki az űrt... :-DD

Nekem kissé(??) soknak tűnik ez a kommunikációs mennyiség ahhoz képest, hogy még nem találkoztatok.

2012. okt. 29. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszer randzvele ot meglátod be ehőn ha nem akor mondneki hogy ne zaklason.
2012. okt. 29. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-)

Szerintem valahogy majd megbeszélem vele, hogy napi 1 hívás is bőven elég.

2012. okt. 29. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt belehet tartani bár nehezen
2012. okt. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!