Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit csináltok, ha bejön egy lány? És, ha egy fiú kicsit félénkebb mondjuk, akkor hogyan jelzi, ha bejön neki egy lány?
Van egy srác, aki bejön nekem, de nem tudok kiigazodni rajta.. :D
Egy suliba járunk, 3 évvel idősebb nálam a fiú. Egy ismerősöm a fülembe ültette a bogarat, hogy a szemüveges fiúk általában félénkebbek vagy valami ilyesmi.
Párszor már beszélgettünk, gyakran találkozunk. Szoktunk köszönni egymásnak, néha hülyéskedünk. Arra azért figyelek, hogy ne a 'haver zónába' kerüljek.
Szoktam keresni a tekintetét, mosolyogni rá, figyelmes vagyok stb.
Valamelyik reggel véletlenül összetalálkoztunk és félúton együtt mentünk. Kedves volt és figyelmes, megkérdezte, hogy merre szoktam menni stb. Tök jól elbeszélgettünk, nem volt kínos csönd meg semmi. Amikor beértünk a suliba, kinyitotta nekem az ajtót, nagyon aranyos volt.
Egyszer ráírtam facebookon, akkor is érdeklődőnek tűnt és jól elbeszélgettünk.
Viszont mégsem keres azóta. Nem ír rám, nem keresi annyira a társaságomat.
Nem tudom eldönteni, hogy csak szimplán mindenkivel ilyen kedves és figyelmes, vagy talán bejövök neki, de kicsit félénk? Bár, figyeltem suliba, másokkal nem tűnik annyira figyelmesnek.
Meg az is furcsa, hogy nekem szép stílusban írta, hogy mizu, egyik barátnőmtől (akinek szintén bejön a srác) viszont elég érdekes stílusban kérdezte. Ez jelenthet valamit?!
Mit gondoltok, lehet esélyem a srácnál, vagy csak barát-zónába kerültem?
Köszönöm a biztatást. :)
Igazából én is eléggé félénk vagyok pasizás terén és kezdem azt hinni, hogy nem is érdeklem. Mert oké, hogy félénk, nem mer kezdeményezni, de ha érdeklem, miért nem ír rám pl. facebookon?! Most nem azért, hogy ez olyan hűdejó ismerkedési forma lenne, de szerintem még egy félénkebb is ember is rá tud írni a másikra. Tapasztalat. Hiszen én is baromira félek az egésztől, hogy visszautasít, hogy nem jövök be neki stb. mégis írtam már neki, ha találkozunk, próbálom vele tartani a szemkontaktust, sokat mosolygok, eleve keresem a társaságát stb. Pedig én is félénk vagyok.
Abban meg semmi nincs szerintem, ha rám ír facebookon, ettől aztán tényleg nem kellene parázni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!