Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedjek a játszótéren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek a játszótéren? :D

Figyelt kérdés

Holnap megyek át a szomszéd településre (faluba) az unokatesómhoz, és ott is alszok. Unokatesóm még kicsi, és ki fogunk menni a játszótérre.:D Sok a tömbház, sokan unatkoznak, így délutánonként, esténként minden velem egykorú ki szokott járni ide-oda. Jó lenne megismerni pár új embert (főleg fiúkat).:) Hogy tudnék ismerkedni ott? A játszón?:D Vagy csak simán sétálgatás közben? Annyiból előnyöm van, hogy rögtön kiszúrja mindenki, hogy új vagyok (mert ebben a kis faluban mindenki ismer mindenkit:D)... szóval fel fogok tűnni nekik. De hogy érjem el, hogy le is szólítsanak?

16/L

2009. aug. 10. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
megmondod a fiúknak, hogy az unokatesód a 3. gyermeked és apukát keresel ... ezzel tutira felhívod magadra a figyelmet és le tudod szűrni, hogy kinek mekkora a humorérzéke :D
2009. aug. 10. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Ha sokszor mész akkor idővel jönnek majd a pasik.
2009. aug. 10. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:

1.válaszoló LOL.:D Ez tetszik. Majd lehethogy kipróbálom.:) Jó lenne... csak kicsit félénk vagyok hozzá, hogy csak úgy odamenjek és ezt mondjam.:/:D

2.válaszoló lehethogy igazad van.:) Ma már 3 srácnál is mondtam azt, hogy ezek egyik nap tuti le fognak szólítani.:D És eddig ilyen ügyben még sosem tévedtem.:P:D:D

2009. aug. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!