Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év korkülönbség ( a férfi javára) nagyon sok?
Szerintem nem sok, mindenki avval jön össze aki bejön neki !!!
Én el nem tudnám velem egykorúval képzelni az életet csak minimum 20 évvel idősebb pasival mert az már nem kisfiú hanem érett férfi, ennyi .
beleszerettem másba.
10-es voltam.
Kedves kérdező, a legtöbben sokallják, erre számíts. Akár 16-46 a felállás, akár 35-75. Gondold végig, mi a közös elképzelésetek: akarsz-e gyereket vállalni vele, a ti életkor-különbségetek hogyan fog hatni a leendő gyermeketekre, ha van már más kapcsolatból gyermek, rájuk nézve hogyan hatna. Ha szó sincs gyermekről, akkor marad a többi szempont: zavar-e hogy a környezeted java része ki fog beszélni, esetleg akadályozni próbál téged? Stb.
A lényeg mégis, hogy ha másnak nem okoz gondolt az ember a szándékával sem, és a cselekedetével sem (mármint ha objektíve nem okoz kárt, és nem arra gondolok, hogy mindenféle vallásút figyelembe kell venni, hog yKati néni szomszédod katolikus és bántja az erkölcsét, mert az NEM objektív), akkor az számít, hogy tedd, ami jól esik neked és jónak látsz.
Részben hasonló problémát éltem át, mint te. Nem biztos, hogy könnyű "meccs" lesz a környezeteddel... Én szurkolok neked, hogy másnak se legyen alappal gondja a választásodból, és neked se, hanem boldog legyél te, és a párod, egymással (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!