Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ugy hogy az elso perctol kezdve tudjuk h ot nekunk teremtette az eg?
nekem volt ilyen jópár évvel ezelőtt
történet dióhéjban:
megláttam a strandon és nem bírtam levenni róla a szemem, iszonyatosan tetszett meg tényleg ez az első látásra szerelem kb.
odamentem hozzá valami hülye dumával ő meg kb. lerázott szinte, de később kiderült hogy nem csak annyira zavarban volt.este találkoztunk összejöttünk.nagyon szerelmesek voltunk majd sajnos az élet úgy hozta hogy nagy távolság állt közénk és ezért vége lett a kapcsolatnak
mai napig jóba vagyunk egyébként és mindig is egy nagyon szép emlék marad ez nekem :)
mindenkinek van ilyen, csak lehet, hogy elszalasztjuk, mert nem a megfelelő emberrel kötjük össze az életünket
az illető ott van karnyújtásnyira de esetleg a saját hülyeségünk miatt nem vesszük észre, aztán már késő
emiatt szenved sok ember éveken át egy rossz kapcsolatban, mert az igazi már közben mással van, és lehet, sose fogjuk megismerni
tudni kéne várni, és nem elaprózni magunkat ócska kapcsolatokban
Én is ugyanezt éreztem... pedig akkor még volt barátom, de onnantól, hogy őt megláttam, semmi másra nem bírtam gondolni. Pedig nagyon próbáltam legyőzni ezt az érzést.
Azóta a volt barátommal szakítottam és ez a srác a barátom. És ő is így érzett már az elejétől kezdve... szóval én most hiszek ebben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!