Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen helyzetbe tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyen helyzetbe tenni?

Figyelt kérdés
Az történt hogy szakitott velem a fiúm de még mindíg szeretem és nagyon jó vele a kapcsolatom de esélyem nála már nincs. A legjobb fiú barátja Tegnap lesmárolt engem én meg viszonoztam. Nem is egyszer. Félek hogy az exemmel rosszabbra fordul a kapcsolatunk emiatt. Nem tudom még azt sem hogy a legjobb barátja komolyan gondolta-e a tegnapiakat. Mindenképpen szeretnék beszélni az exemmel erről de nem tudom hogy mondjam el neki. S.O.S
2012. okt. 27. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt már nem lehet semmit tenni. Ha vége el kell fogadni és tovább lépni.

"Show must go on"

2012. okt. 27. 17:22
 2/9 TOMAtm ***** válasza:
szerintem meg b*sszál rá..ha elhagyott akkor te tudod mit veszített..így járt,te meg emelt fővel keresgélj tovább,hátha találsz egy olyant aki többre tart.
2012. okt. 27. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Már nem vagytok együtt, semmi köze hozzá. Ha már nem kellesz neki, féltékenykedni sem fog.
2012. okt. 27. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem bejőn a barátja csak tényleg félek attól hogy az exem mit fog szólni. Esetleg ribinek néz majd?
2012. okt. 27. 17:33
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: de az a baj hogy féltékenykedik
2012. okt. 27. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:

minek? Hogy közölje hogy szó se lehet róla,és vonulj kolostorba?

Mi köze is hozzád,ha az exed?? Te is szabsz neki feltételeket? Kikéri a véleményed?

Én biztos nem foglalkoznék vele,és nem érdekelne,hogy mit szól.

2012. okt. 27. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Semmi köze hozzám már. De attól még beleszól mindenbe. Annyit beszélt meg velem hogy nem sokára új csaja lesz...
2012. okt. 27. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt a jó kapcsolatot azért átgondolhatnád még egyszer.
2012. okt. 27. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet...
2012. okt. 27. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!