Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet normális kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet normális kapcsolat egy 21 éves srác és egy 31 éves nő között?

Figyelt kérdés
Mert az világos hogy fordítva ez szinte természetes, de miért ne lenne természetes így is? Mitől vagyok én rosszabb mint egy 30 as pasi?
2012. okt. 27. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
A kor csak egy szám, ami valójában nem mutat meg semmit. A valódi érettség a fontos. Ha szeretitek egymást és el tudnátok képzelni egymás mellett a dolgot, akkor miért ne?
2012. okt. 27. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen működhet ideig óráig...

Szerelem is kialakulhat, és ha minden területen hasonlóan gondolkoztok ( Pl.: gyerekvállalás) Akkor akár hosszútávú kapcsolat is lehet.

Nos egy példa: A barátnőm 11 évvel idősebb nálam. Én 25 vagyok. Nem tervezünk hosszútávra, mert ő már nem szeretne gyereket (van kettő). Én viszont szeretnék sajátot. Szóval esetünkben ez nem egy hosszútávú dolog, de egy ideig mind a kettőnknek megfelel így.

2012. okt. 27. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Emberfüggő szerintem.Én nem jönnék össze egy nálam 10 évvel idősebb nővel,de viszont biztos,hogy van aki igen.Szerintem nem vagy rosszabb.Mondjuk attól viszont felszokott fordulni a gyomrom amikor 35-40 éves palik taperolják a tini lányokat.Egyszer a villamos megállóban láttam egy ilyen csávót és a lány nem lehetett több 16-nál.

De a te eseted teljesen más mert mindketten felnőttek vagytok.Szerintem ha elég érett a gondolkodása,akkor nem lehet gond,bár a korombeli ismerőseim 21-22 éves létükre elég gyerekesek.

Szerintem tegyetek egy próbát aztán majd az idő eldönti,hogy működik vagy sem!Ráadásul akkor nem fogod azon rágni magad,hogy lemaradtál valamiről.

21/F

2012. okt. 27. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon az elején vagyunk még. De kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Nekem nagyon tetszik az hogy lehet vele beszélgetni és kinőtte a szokásos huszonéves női hülyeségeket (önközpontú rendszer, túlzott egoizmus, töménytelen makacsság, nyávogás, sajnos ezeket szoktam tapasztalni a korombelieknél)
2012. okt. 27. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletesen nem működhet.Én 32 vagyok a feleségem 41. Én naponta kívánom a szexet, ő meg már csak jó ha havonta egyszer. Maradtak a prostik...
2012. okt. 27. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Működhet, de készülj fel, hogy lesz még egy törés az életedben, mert 29 év múlva le fogod cserélni, meglehet!

Sok boldogságot!

2012. okt. 27. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!