Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok! Szerintetek ez a férfitest vékony, vagy átlagos?
2012. okt. 27. 08:10
13/16 anonim válasza:
Szerintem határeset... :D
Átlagos vékony xD
De amúgy szerintem inkább ilyen legyen, mint elhízott :/
Fura amúgy, hogy a pasik zöme azt hiszi, hogy minden nőnek a kigyúrt állatok jönnek be...
Nos, nekem nem éppen, sőt, inkább a képhez hasonló testalkatúak jönnek be, meg az ettől kicsit vastagabbak.
21 L
14/16 anonim válasza:
Eleg vekeony kicsit talan tul is de nem lehetett volna ugy fenykepezni h nem huzza le a farmerjat...?
15/16 anonim válasza:
egy picit vékony, de amúgy tetszik.
16/16 anonim válasza:
Helyes arc mellett teljesen jól elmegy. A stílusod viszont ront rajta, amivel válaszoltál a korábbiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!