Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy önbizalomhiányos lány mennyire taszító egy fiúnak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 23:08
11/17 anonim válasza:
nem taszító, viszont egy kevésbé szép lányon sokat tud dobni ha van, nagyon sokat, és itt nem azt mondom, hogy viselkedjen úgy, hogy ő a legszebb nő a világon, mert az fordítva sül el, hanem a mozgása, a nézése, beszéde legyen céltudatos
12/17 anonim válasza:
lehet én vagyok a degenerált, ha szeretem ha vmennyire az egy lány, mert sztem aranyos ha nem képzel sokat magáról :D
f19
13/17 anonim válasza:
igazad van utolsó, szép tud lenni sőt... :D, de van egy határ
14/17 anonim válasza:
Én örülnék, ha végre találkozhatnék egy ilyen lánnyal, mert akkor nem én rettegnék tőle. :)
És erősnek érezném magam mellette, és elhinném magamról hogy kinézek valahogy.
16/F(orever Alone)
15/17 anonim válasza:
Attól függ hogy 500 tonnás drabál dömper tenyészkoca-e és mekkorák a csöcsei
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem taszító, segítenék neki én is! :)
17/17 anonim válasza:
Ha sokáig minden körülötted lévő azt érezteti veled hogy nem vagy elég jó, meg elég szép, akkor nem nehéz annak lenni, de ha megtalálja az ember önmagát és talál olyan embereket akik elfogadják, sőt szeretik őt úgy akkor elkezdhet kijönni abból az állapotból. Persze ez nem könnyű és egyedül nem is nagyon megy. Azt hogy most mennyire vagyok önbizalomhiányos azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!