Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többször is lehet szerelmesnek lenni életünk során?
Figyelt kérdés
Voltam már szerelmes, csalódással végződött, majd évekig tartó szenvedéssel. Azóta sok idő telt el, mégsem érzem azt, hogy még egyszer az életben képes leszek olyan szerelmet érezni, mint akkor. Más is van így ezzel?2012. okt. 25. 21:39
21/24 ASOT válasza:
na akkor a végére nagyjából azt hiszem megegyeztünk...:)
22/24 anonim válasza:
Igen, Egyébként nekem ez óriási motivációt adott, régóta figyelem a hozzászólásaid. Bevallom elejében elég ellenszenvesnek tűntél, de csak mert nem néztem a dolgok mögé. Sikerült az utóbbi időben megértenem és hihetetlen energiát adott ez most, hogy végre pont veled, számomra fontos témában nagyjából közös a nézetünk. Hurrá:)
23/24 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Szerintem aljasság, hogy csak addig kell valaki amíg nem találok jobbat, idejét húzom csak szerencsétlennek, de mégis belemennék, mert jól esne a törődés és talán a másiknak is jó. Végülis ketten döntünk.
24/24 ASOT válasza:
óóó ellenszenvesnek tűntem, hát van ez így.
Sokan félreértik a mondandómat.
De vannak akiknek pedig fáj az igazság.
kevés kérdésre válaszolok nem sok kérdés érdekel, de arra próbálok értelmes választ adni, és nem olyat aminél magamból indulok csak ki.
ahogy írtad is nem árt kicsit utánanézni a mélyére a válaszomnak.
igen ez most nagyképűen hangzik tudom.:)
és igen szemét dolog valakit tartani addig amíg nem lesz jobb. De köbö nálam ilyen az alkalmi a hati max 1-2 tali ahol nincs kötődés, vagy az 1-éjszakás kalandok, mert valóban jobb mint a semmi.
De asszem igencsak eltértünk már a kérdés lényegétől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!