Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írogatott nekem egy fiú, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írogatott nekem egy fiú, de már nem jelentkezik. Én nem merek neki írni, de nagyon szeretnék vele beszélni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és ha csak a jelzésedre vár?ÍRJÁL MÁR NEKI AZ ISTEN SZERELMÉRE.Írsz neki.Ha válaszol válaszol ha nem nem.Ez van.De legalább nem fogsz kétségek között vergődni.LEgyél bátor.Egyszer élsz
2012. okt. 23. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Jaj ne szarjál már! Nem fog megenni. Még a szemébe sem kell nézned! Maximum nem ír vissza aztán kész. Istenem ilyen töketlen embereket, de tényleg..

23/L

2012. okt. 23. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Én már volt, hogy szerelmet is vallottam interneten. Elutasított a srác, de legalább megnyugodtam, hogy megkérdeztem aztán ennyi, tovább tudtam lépni. A biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság!!!
2012. okt. 23. 19:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, csak annyira önbizalomhiányos vagyok ehhez, de majd ha fent lesz, írok neki.
2012. okt. 23. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
De ne amikor fent lesz.Most írj.Úgy is megkapja
2012. okt. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!