Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel az ötletemmel letudok mondani a lányokról?
Szal,az a helyzet,hogy bár állítólag nem vagyok csúnya,de esélyem sincs nőre.
Ezért nagyon sok év után úgy döntöttem,hogy megpróbálok lemondani a nőkről!
Tudom,nehéz lesz,hiszen nem sok keményebb dolog van,annál,minthogy egyedül maradjon egy férfi,a hatalmas nemi ösztönével,de ez van!
Igazából,soha nem is próbálkoztam senkinél sem,de a visszajelzésekből azért kiderül,hogy,nos,enyhén szólva nem én vagyok az a férfi,akit egy nő is elképzelne magának.
Viszont én egy igazi pásztázógép vagyok!Sajnos,ha van egy csaj,aki nagyon tetszik,akkor azt nagyon megnézem ám!
És itt a bibi!
Egyrészt ez az adott nőnek is kellemetlen,másrészt nekem is,mert,ha ennyire nézem őket,akkor hogy szabaduljak meg a nők hiányának gondolatától?!
Másrészt,már tele van a tö..m vele,hogy nálam semmivel sem jobb csávókat meg úgy megnéznek,hogy az már nekem kellemetlen?
Ötletem:
Első kör:
Csak a legszebb csajokat fogom nézni,akik mind testileg,mind arcra gyönyörűek,és mivel ebből nincs sok,ezért máris kizártam egy csomó csajt a nézésemből!:)
Aztán meg már őket sem!
Tisztában vagyok vele,hogy ez nagyon kemény lesz,de meg kell tanulnom nők nélkül élni,mert kívánni őket sokkal rosszabb,mint nem nézni és így nem gondolni rájuk!
Köszi!
Persze,akkor biztos jó kapcsolatai vannak vagy a csaj azt akarja hogy eltartsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!