Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most tetszem neki, vagy nem?
Figyelt kérdés
van 1 fiú akie beleestem, mert kedves velem, meg minden. pl firkálok a táblára megfogja azt a kezem amelyikben van a toll, és úgy rajzolunk ketten, hoz magával kaját, és nekem ad, sőt amikor chipszet hoz akkor szinte már úgy jön, h vegyél egyet. a barátnőm a padtársa, és nem tudta h a fiú tetszik nekem, és azt mondta h tetszek neki, de mégis félek h csak félreértem. Tetszek neki? MMit csináljak?2012. okt. 22. 19:01
1/7 anonim válasza:
Aranyos történet, szerintem bejössz neki:) Hány évesek vagytok?
2/7 A kérdező kommentje:
fiatalok, tini szerelem tudom, de én komolyan ggondolom h lehet köztünk vmi
én 13
ő meg 13,5
2012. okt. 22. 19:04
3/7 anonim válasza:
Nagyon cuki (húbazz, férfi létemre utálom ezt a szót, de ez tényleg az :))
Szerintem bejössz neki, és lehetne szerveznetek valami közös progit (cukrászda, séta, estébé)
Sok sikert!:)
4/7 anonim válasza:
Úgy látom reálisabban látod int sok kislány, hogy jaahhahajaaj most beleestem életem szerelméde és tök szexy *.* meg hasoló idegesítő barámságok...
aranyos történet,.
Ha a barátnőd azt mondta tetszel neki ott mi a félreérthető? :D Hát..ha tetszel neki akkor hajrá
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjek neki? félek, hogy valamit elszúrok, :O
mit csináljak???????elősször sétára hívjam, vagy mondjam el neki egyből h mit érzek??? :O
2012. okt. 22. 19:39
6/7 anonim válasza:
Na, ha akarsz, írj üzit,és segítek. (Első)
7/7 A kérdező kommentje:
oké :)
2012. okt. 22. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!