Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiúval msn-ezek régóta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúval msn-ezek régóta, de mindig én nyitom meg. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
most mit kéne tettem? már 1,5 hete nem beszéltem vele,mert szándékosan nem nyitottam meg. csak barátok vagyunk, nem is akarok többet. és hogy kéne vele beszélnem, hogy ne tűnnyön úgy, mintha futnék utánna? többször mondta, hogy én vagyok az egyik legjobb haverja.és szeret velem beszélni. de iró lusta mellesleg.mármint ő. (16 éves L. vagyok)
2009. aug. 8. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt mondom, de ha érdekelnéd, azért megnyitna ő is másfél hét után...

Nem bántásképp mondom, de szerintem nem érdekled.

2009. aug. 8. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Hello. Bocsi, hogy írok én ugyan ilyen cipőben járok csak épp fordított a helyzet. A csaj azt mondja érdeklem stb stb stb, de ha nem írok rá 2 hétig akkor ő sem ír, azzal magyarázva, hogy "ő senkinek sem ír, mert nem akarja hogy letiltsa senki zaklatás miatt" Én ennél szánalmasabb dolgot még nem hallottam.

20/F

2009. aug. 8. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet mégsem hazudott én lány vagyok, de én sem szoktam írni, csak ha fontos dologrol van szó..majd ha vki akar ír, lehet ő is ilyen tipus..bár ha vki jobban érdekelne azért biztos irnék neki én is néhanap...am. akkor előzőnek: legközelebb ha beszéltek ird meg neki h neked nyugodtan irhat örülnél neki és nem fogod zaklatásnak venni!:P
2009. aug. 8. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem 1x közöltem vele, de tartja magát ahhoz. Még ha meg is bánt akkor sem ír. Szerintem vmi nem lehet rendbe nála ott felül.

21:30-as voltam

2009. aug. 8. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, hogy segítettetek! :D
2009. aug. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!