Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legesleges legtutibb módszer hogy enyém lehessen egy jó csaj?
A legtutibb és legkevesebb energiával járó kétségkívül: ha csinos vagy és helyes. A környezetemben az ilyen fiúknak van garantáltan barátnőjük, bármilyen nők közé kerülnek.
Még az egyébként anyagias csajok is összejönnek velük, úgy is, ha szegények.
Nem gazdag lányokról van szó és nem megszánásról. Épp az olyan csajokról írtam, akik egyébként előszeretettel pénzes fickókkal kavarnak.
Persze, a gazdag lányoknak is ők jönnek be legvalószínűbben.
legyen sok pénzed és megszerzed őt. beülteted magad mellé kocsiba és meg is néz mindenki az utcán :))
körülbelül 26millió ft, nemsok XD mondjuk ezért legalább 260 luxuskurvät kapsz :D
Hát igen. Aki ingyen nem kap, annak csak ez a megoldás marad.:)
Mondjuk részben megértem: ha valaki saját magánál, előnyös külsejénél, stb. fogva nem vonzó a másik nem szemébe, kénytelen tűrni hogy lehúzzák jó sok pénzzel. Ez van.
00:11
én ilyen srác vagyok, és mégsincs barátnőm. Illetve lehetne, de elég magasra tettem a mércét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!