Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a focistákról?
Figyelt kérdés
Lányok ! Ti ha football meccsre jártok akkor a fiúk miatt vagy maga a játék érdekel titeket ? Ki a kedvenc focistátok ?2009. aug. 8. 16:51
1/10 anonim válasza:
A focisták bunkó tirpák parasztok!!!! Kivételek vannak, de nem sok!
2/10 anonim válasza:
Nem szeretem a focit, se a focistákat. Önteltek és beképzeltek, azt hiszik ők a menők, mert ők focisták.
3/10 anonim válasza:
Magyar fociról ne beszéljünk, de azért egykét külföldinek van mire beképzeltnek lennie.
20/F
4/10 anonim válasza:
nem szeretem a focit, a focistákról meg semmi véleményem, abszolút hidegen hagynak.
max akkor megyek (helyi) focimeccsre, ha a szerelmem vagy más ismerőseim játszanak, akkor is csak őket figyelem, maga a játék nem érdekel.
5/10 anonim válasza:
Lány létemre szeretem a focit, de csak hobbi szinten játszani és nem nézem meg a TV-ben. Az borzasztó unalmas. A focista fiúk meg általában ostobák és beképzeltek. Nekem ez a tapasztalatom. Elég sok focis ismerősöm van és mind ostoba és b*nkó.
6/10 anonim válasza:
azt h beképzelt , egoista paréjok , és tök gáz testük van
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Forza AS Roma ! :)
2009. szept. 26. 20:59
8/10 anonim válasza:
mi az h tök gáz testük van? mi szmít tök gáz testnek? :D a kockahas?
9/10 anonim válasza:
A focista fiúk mind beképzeltek.. akár helyesek akár nem..
mondjuk én is csak akkor járok ki meccsre ha tudom hogy játszik valami helyes csávó : ). előző pasimat is ott szedtem fel:D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!