Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoknak tenném fel a kövekez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evans kérdése:

Csajoknak tenném fel a kövekező kérdést?

Figyelt kérdés

csajok ha társkeresőn fent vagytok és rátok írnak akko miért olyan nehéz visszaírn. ráírtam egy csakjra és annyit válaszolt, hogy: bocsi de szerintem nem egymást keressük.

én úgy fogtam fel, hogy na vazzeg legalább nem sajnálta azt a pár billentyűleütést!! de ő ezerből egy! a legtöbb van olyan bunkó és primitív semmirevaló semmirekellő útszéli..... , hogy erre sem képes kérdem én : olyan q nehéz egy választ dobni!

2012. okt. 20. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
hat,en egyszer regeltem,tartott kb egy hetig.tudod,az a baj,h ha valaki jol nez ki,akkor alapbol barom sok levelet kap,es ....hogy is mondjam,nem mindet a megfelelo stilusban fogalmazzak meg.en a normalisakra valaszoltam,majdnem mindre,viszont eljott az a pont,amikor a sok bunko miatt total elment a kedvem meg a normalisaktol is.persze errol nem ti tehettek,de gondolj bele a masik oldalba is....
2012. okt. 20. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, kinek tennéd fel a következő kérdést.Honnan is tudhatnám?Nem vagyok gondolatolvasó.

Viszlát.

2012. okt. 20. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszolónak igaza van! és arra nem is gondolsz,hogy lehet az a lány akire éppen ráírtál már talált valakit,vagy mint ahogy az első válaszoló írta megunta,mert sok volt a "gyökér" nem feltétlenül bunkóságból nem írnak vissza!
2012. okt. 20. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
kérdező, és válaszolók: senki nem veszi észre, hogy a fenti kérdés hemzseg a helyesírási hibáktól? hát.... kérdező,azt írtad: "sajnálta azt a pár billentyűleütést" te is eléggé sajnáltál még utánaolvasni is a mondókádnak, ezek után nem tudom mit vársz, én például ilyen emberekkel alapból nem szívesen beszélek.
2012. okt. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!