Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új mánia, hogy a pasi ne legyen izmos?
A pálcika emberekre gondolsz? Nem tudom, errefelé nem túlzottan divatos a csontkollekció testalkat. Személy szerint nekem nem tetszenek az ilyenek. Inkább legyen akkor kicsit zsírosabb fajta.
Különben meg én is elbírtam a pasimat. Azon versenyeztünk a pasim és én meg a húga és a barátja, hogy a lányok vigyék a hátukon a fiúkat. Hát simán felkaptam a hátamra, bár volt majdnem 2 méter ami megnehezítette az egyensúlyozást, de csak 75-80 kg körül volt, nem volt nehéz.
Nemtudom, hogy te hol az Istenbe laksz, de én már legszívesebben meghalnék, mert állandóan cikiznek mert nem vagyok kopasz, flegma, bunkó és kigyúrt állat! páva se vagyok, csak egy normális ember, akitől minden lány undorodik :( iskolába soha nem akar mellém ülni senki mert utálnak és undorodnak tőlem, csak azt nem tudom miért?! segítek mindig mindenkinek, pénzt adok, kajákat dolgozatokat írok meg nekik... és még ezek után is képesek lelkileg az öngyilkosságba kergetni:( gyűlölöm magamat!
16/F-orever alone:Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!