Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek bejön ez a srác? Szerintetek szexi?
2012. okt. 19. 18:41
1/13 anonim válasza:
a szám jó, de hogy egész végig vigyorogva bámulja azt a szegény elektromos gitárt...
és nem, nem szexi.
2/13 anonim válasza:
szerintem kifejezetten gusztustalan. olyan, mintha zsíros lenne a haja, agyon van tetoválva hülye értelmetlen mintákkal és igénytelen a ruhája. ja, és gitározni nem tud.
5/13 A kérdező kommentje:
Hm, hmmm köszönöm a válaszokat? Gitározni nem tud???? Te aki írtad te tudsz?
2012. okt. 19. 19:26
6/13 anonim válasza:
hm hm, hidd el kérdező, elektromoson nagyon egyszerű játszani, ha klasszikuson is tudsz akkor már elmondhatod magadról hogy tudsz gitározni. de ez tényleg nem nagy szám. és igen, én tudok.
7/13 A kérdező kommentje:
Valószínüleg azon is tud ugyanis gitártanár egy egyetemen. De mondjuk a kérdés szempontjából ez lényegtelen. :) Köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 19. 19:41
8/13 A kérdező kommentje:
A haja meg reményeim szerint vizes, nem zsíros de ki tudja:)
2012. okt. 19. 19:50
9/13 anonim válasza:
A csávónak tipikus rockker kinézete van, valakinek bejön valakinek nem. Én is rockker vagyok de semmi közöm a stílusához. Én basszus gitározom, de ezt a pár akkordot még én is el tudnám játszani szólógitárral. Utolsó kommentelőnek, ha elérted ezt a szintet akkor mondhatod magadra, hogy tudsz gitározni: http://www.youtube.com/watch?v=19acKoKWdig
10/13 A kérdező kommentje:
Talán nem a legjobb videót küldtem el (a gitárosoknak szól)
Talán ez: http://www.youtube.com/watch?v=gtpgXwP4tHk
De ha nem háth nem:)
2012. okt. 19. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!