Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti kikötöztetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kikötöztetnétek magatokat? Ha igen akkor mennyi időre és hogyan? Mert a barátnőm azt akarja hogy kikötözzem de nem tudom hogyan. Én olyanra gondoltam hogy hogtied, meztelen lenne és a lábujjait összekötözném, a szájába egy ballgag

Figyelt kérdés
válaszoljatok légyszives

2012. okt. 19. 16:25
 1/7 Fülünyúl ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy kamuzod, nem tudod hogyan, elég sok szakszót ismersz a témában... Kérdésed erősen kamuszagú.
2012. okt. 19. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Sállal az ágyhoz, úgy, hogy ha nagyon akarnék, ki tudjak szabadulni. Semmi szadomazo, csak egy kicsit érezzem, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagyok és nem én diktálom a tempót, de semmi durvulás. Habár, ha egy pasinak ilyen képek jutnak eszébe, két szóra is rá kellett keresnem, hogy mit akarsz művelni a barátnőddel, szóval ha ez manapság így megy, akkor asszem nem kérek semmit a barátomtól, maradunk a misszionárius póznál.
2012. okt. 19. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Talán egyszerűbb lenne, ha a párodat kérdeznéd meg, hogy ő mire gondolt. Én szeretem a ha megkötöz a párom, de nem így. Nem szeretem a kényelmetlen helyzeteket, egyszerűen csak az az érzés kell, hogy azt csinál velem amit akar.
2012. okt. 19. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, szerinted miért akarná, hogy kikösd???? Hogy jól meg...szd. És csak addig kell kikötve lennie amíg ő is meg nem mássza a Himaláját. Ha ő megy előbb akkor értelemszerűen akkor ha te felértél...
2012. okt. 19. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm csípi a kikötözést, persze nem ilyen marhaság formájában, mint a kérdésben..

sállal-bilincssel-szemfedővel, és ott kényeztetem, ahol csak akarom, ameddig csak akarom.. és ennyi :P

2012. okt. 19. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a kérdésed felét nem értem, de nincs kedvem rákeresni.. Én mindig is vágytam rá, de nem erőszakosan vagy ilyesmi.. Úgy, ahogy előttem leírták.. Egy sállal gyengéden, hogyha nagyon szeretnék ki tudjak szabadulni..

22/L

2012. okt. 19. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktunk a párommal kikötözést csinálni. Én azt szeretem a legjobban amikor kezem lábam kiköti az ágyhoz úgy hogy terpeszbe legyek de ne bírjak nagyon mozogni és hagyom hogy kedvére tegye azt amit szeretne. A durvulás nálunk tabu téma ha nagyon eldurvulna akkor már szólok is neki és rögtön abba hagyja, ezért nem tömi be a szám semmivel.

Amit még gyakrabban csinálunk hogy bilinccsel hátraköti a kezem és úgy kényeztet, ebbe azért mentem bele mert sajnos én túl sokat nyúlok magamhoz és ezzel zavarom őt, plusz akkor mindig meg kell álljunk mert nálam ez egy ilyen reflex féleség amikor nagyon élvezem akkor elhárítom őt és utána már nem élvezem annyira meg mindig beleavatkozok kézzel, ami megint csak rossz.

Ezért döntöttünk úgy hogy kezemet hátrabilincseljük minden alkalommal és így pont jó mindenkinek, amikor én kényeztetem a párom akkor nincs kötözés, bár volt hogy egyszer a páromat bilincseltem meg:)

A másik amit még szoktunk hogy a párom felköti a kezem egy csőre én meg álló helyzetbe vagyok, és úgy csináljuk bár azt annyira nem szeretem mert eléggé fájni szokott a lábam meg kényelmetlen. De volt amikor egyszer olyat "játszottunk" amit én akartam hogy a párom megkötözött engem úgy hogy a kezem mozdítani se bírjam, meg a lábamat is össze kötötte majd így vitt ki engem az udvarra éjszaka nyáron persze amikor ilyen 23 fok volt kint akkor is és lerakott a fűbe, elég izgató volt ez ahogyan erőlködtem a kiszabadulásba, de ezt én akartam így hogy ilyet csináljunk és neki meg ugye közbe ki kellett élnie magát rajtam szexuális téren persze. Bár ott volt egy elég kellemetlen mozdulat is sajnos akkor azonnal mondtam a páromnak hogy oldozzon el és menjünk be, szerencsére semmi komoly nem történt, de elégvolt azt egyszer megtennünk.

2012. okt. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!