Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen mellek undorítóak a férfiak számára?
Nem rólam készült a fotó de egy az egyben ilyenek a melleim és gyűlölőm őket :(! Biztos soha nem is fog tetszeni senkinek. Bár meg is értem...
Nézd, nem hibátlanok, na és? Annyira előtérben van a mell téma, pedig amúgy totál sokadlagos szempont (és egyébként semmi komoly baja nincs!).
A melleket úgy kell felfogni, mint egyet azok közül a külső szempontok közül, amik alapján egy nő vonzónak találtatik . Segg, combok, arc, szem, haj, hang stb. Na most, a prioritásokról annyit, hogy ha nem tetszik az arcod, akkor lehet akármilyen melled, akkor sem fogsz tetszeni, fordítva meg nem érdekelne. És akkor még nem beszéltünk a belső erényekről.
Ha összejönnék veled, lehúznám rólad a melltartót, tudomásul venném, hogy ilyenek, és kezelésbe venném őket. Átlagos melled van, egyáltalán nem olyan, ami nemtetszés váltana ki belőlem. Mint mondtam, nem a legszebbek, de egyáltalán nem mondanám őket csúnyának, nagyon túlpörgöd ezt, nekem abszolút rendben van a melled :).
Kedves kérdező , akik lefikáztak NEM néztek tükörbe!!! Kérlek benneteket kedves válaszolók, tegyetek be magatokról fürdőruhás képet arc nélkül! Ha van merszetek!
Mindjárt más lesz a leányzó fekvése! Persze ehhez bátorság is kellene, nem csak hülye lesajnáló vélemény ismeretlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!