Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak a fiúk egyáltalán szerelmesek lenni?
Pénzzel csak bizonyos nőknél kompenzálható a külső, kinek mihez van gusztusa. Én voltam szegény is. Vállaltam ilyen doboz pakolászós (nehéz dobozokról van szó), fizikai munkát, hogy tanulni tudjak (meglett a több diploma), aztán hajtottam az üzletet, élveztem is, és most legalább a saját pénzemet költhetem. Könnyű útnak tűnt összejönni egy ronda, gazdag pasival, lehetőség is lett volna rá, nem egy. Meg aztán, azt mondják, ha befűzöl egy ilyet úgyis irányíthatod, kezelheted a bankszámláját, és tejel neked a hülye, költheted a pénzét.
Csak hát, a gusztus, az kell hozzá. És bennem sosem volt meg. Pontozzatok le, de épp külső terén vannak hatalmas igényeim.
Edződj meg. Ez egyáltalán nem nőies viselkedés. Mi az, hogy te vallasz szerelmet? Azt a fiúk szoktak elsőnek. :) És igen, tőlük sem valami férfias dolog, ha utána magukba omlanak. Még 100 ezer elutasítás után sem. Fogadja el, vagy küzdjön tovább.
De ha már nő létedre megtetted, te is vállald. Egy igazi nő nem nyafog, nem megy, nem teszi a szépet a fiúnak. És nem azért, mert ne szeretné. Sőt, ha már összejöttetek, lehet szeretni, kedvesnek lenni, de soha, egyetlen pasid sem lesz, ha nyafogsz utánuk. Az önálló nőket szeretik (minden hiedelemmel ellentétben- épp eléggé tapasztalom, néha sajnos már zavaró módon).
Az olyanokat, akik sírnak utánuk, elkerülik, vagy csak lezavarnak egy-két kört velük.
Szoktak igen.
Ne legyél elkeseredve! Én 22 vagyok. Egy kapcsolatom volt, ott is ki akart használni a srác. Léptem, nem sikerült neki szerencsére.
Előtted az egész élet!!!
Én pl most is szerelmes vagyok. Neked meg fel a fejjel, találsz majd egy olyan fiút aki szeret, megbecsül és örül, hogy vagy neki. Sok szerencsét :)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!