Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg segít kiszeretni az illetőből az, ha felsoroljuk a negatív tulajdonságait?
Csoporttárs. Szinte mindennap látjuk egymást.xD
Bár igyekszem levegőnek nézni (és mostanában ő is engem), de már fél éve van ez a rossz érzés...
Nekem segített!!!!!
Az exemmel úgy voltam, hogy én szakítottam, mert nagyon megbántott. Próbálkozott újra rendbehozni a dolgokat, 1-2 hétig gondolkodtam is rajta. Aztán egy este leültem, leírtam a pozitív és a negatív dolgokat, amik történtek.
A negatív majdnem másfél oldal lett, a pozitív fél sem.
Nagyon elszomorodtam, de utána ahányszor eszembe jutott, hogy újra lehetne kezdeni, erre gondoltam. A sok rosszra, ahogy nem tudott velem igazán törődni.
Ha túl kevés egy kapcsolatban a jó, akkor szerintem segíthet meglátni ezt ez a módszer. Én racionális jellem vagyok, és ha tisztán látom a dolgokat, könnyebb azokat elfogadnom, így rajtam sokat segített. Eztán felfogtam, hogy egyszerűen nem illünk egymáshoz, és "új életet kezdtem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!