Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki meleg az mikor jött rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki meleg az mikor jött rá, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy kinél hogy zajlott le ez. Mindig tudtátok? Vagy sejtettétek? Esetleg néhány párkapcsolati tapasztalat után jöttetek csak rá?

Nálad mikor jött el az a pillanat, amikor kijelentetted egyértelműen magadnak, hogy Te meleg vagy?

Van aki esetleg bizonytalan ebben még most is?

Várom az őszinte válaszaitokat. :)

2012. okt. 17. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Megmérte a lázát.
2012. okt. 18. 00:10
 2/11 anonim ***** válasza:
mindig is a férfiakhoz vonzódtam, amióta az eszemet tudom, de hogy mit jelent ez csak később tudtam beazonosítani.
2012. okt. 18. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:
visszagondolva 9-12 már éreztem, 14-16 rájöttem, 17-19 tudatosítottam, 21-23 elfogadtam.
2012. okt. 18. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Kb 12 éves voltam amikor először rádöbbentem, de akkor még nem tulajdonítottam neki sokat, aztán 14 évesen ismét fellángolt bennem a dolog, viszont akkor már, mint zavaró elem. (Hihetetlen hogy a társadalom mennyire képes beleégetni valakibe egy gondolkodásmódot) 2 évig próbáltam ellene küzdeni, ami lelkileg el is gyötört. 16 éves koromban sikerült elindulnom az elfogadás útján, ami kb 1 évig tartott, azóta teljesen elfogadom önmagam.
2012. okt. 18. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is körülbelül 13 éves voltam, amikor tudatosult bennem. Könnyen elfogadtam magamba. Sokáig, csak 1-2 barátnak beszéltem erről. 21 éves korom körül kezdtem felvállalni jobban. De nem hirdetem, csak nagyobb kör tudja rólam. Párommal akkor ismerkedtem meg. Szerintem ez is segített ebben elindulni, mert ha van társad akkor könnyebben tudsz erről beszélni. Azóta együtt vagyunk!

23 meleg F.

2012. okt. 18. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:

10-11-nél én se lehettem több. Volt egy évfolyamtársam, és mikor egy légtérbe voltunk, valami különleges vonzalmat éreztem iránta amit akkor még fel sem fogta. Éreztem hogy valami van itt, de még magamnak sem valltam volna be a dolgot. Aztán egyre jobban tudatosult bennem a dolog. 16-17 éves koromra valamelyest megbékéltem e ténnyel, jelenleg már a szűkebb baráti köröm tudja rólam.

19/F

2012. okt. 18. 20:33
 7/11 Glam Maarco ***** válasza:

Én 11 évesen szerettem bele egy fiúba. De akkor a könyvtárban olvastam egy olyat, hogy ez idővel elmúlik, szóval nem aggódtam.

Aztán 15 évesen láttam, hogy nem fog elmúlni, és olyan 19-20 évesen fogadtam el így magam.

2012. okt. 18. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Bi vok! 24 éves most!

Hát 13 évesen már sejtettem, mert a fiúkat néztem meg... Aztán tagadtam, de 16 évesen már biztos volt, hogy a fiúk is érdekelnek.

2012. okt. 19. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Én körülbelül 11-12 éves voltam, mikor először felfigyeltem rá, próbáltam elnyomni, elfelejteni, titokban szerettem a legközelebbi osztálytársamat, és arra vártam sokáig hogy valaki viszonozza az érzéseimet,de (tudom hülyén hangzik) azt hittem hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, persze ez nem igaz, de nem gondoltam arra hogy valaha is találok egy olyan embert aki szintén meleg vagy esetleg bi. meg volt egyfajta bűntudatom emiatt és azt hittem hogy nem fog sose kiderülni ez a titok. De aztán a sors úgy hozta hogy most (16 évesen) valaki mégis viszonozta az érzéseimet, a titkoltan melegek sokkal nehezebb helyzetbe vannak, még mindig nehezen tudom elfogadni a helyzetet, néha azt érzem hogy nem szabad utat engednem az érzelmeimnek, néha meg azt hogy igen. Nagyon nehéz így az élet...
2012. okt. 19. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
13 éves koromban biztosra, 14 éves vagyok most. Mostanra már teljesen elfogadtam, nem tudok ellene mit tenni, így is lehet jó életem (:
2012. okt. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!