Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meleg az mikor jött rá, hogy meleg?
Kíváncsi vagyok, hogy kinél hogy zajlott le ez. Mindig tudtátok? Vagy sejtettétek? Esetleg néhány párkapcsolati tapasztalat után jöttetek csak rá?
Nálad mikor jött el az a pillanat, amikor kijelentetted egyértelműen magadnak, hogy Te meleg vagy?
Van aki esetleg bizonytalan ebben még most is?
Várom az őszinte válaszaitokat. :)
Én is körülbelül 13 éves voltam, amikor tudatosult bennem. Könnyen elfogadtam magamba. Sokáig, csak 1-2 barátnak beszéltem erről. 21 éves korom körül kezdtem felvállalni jobban. De nem hirdetem, csak nagyobb kör tudja rólam. Párommal akkor ismerkedtem meg. Szerintem ez is segített ebben elindulni, mert ha van társad akkor könnyebben tudsz erről beszélni. Azóta együtt vagyunk!
23 meleg F.
10-11-nél én se lehettem több. Volt egy évfolyamtársam, és mikor egy légtérbe voltunk, valami különleges vonzalmat éreztem iránta amit akkor még fel sem fogta. Éreztem hogy valami van itt, de még magamnak sem valltam volna be a dolgot. Aztán egyre jobban tudatosult bennem a dolog. 16-17 éves koromra valamelyest megbékéltem e ténnyel, jelenleg már a szűkebb baráti köröm tudja rólam.
19/F
Én 11 évesen szerettem bele egy fiúba. De akkor a könyvtárban olvastam egy olyat, hogy ez idővel elmúlik, szóval nem aggódtam.
Aztán 15 évesen láttam, hogy nem fog elmúlni, és olyan 19-20 évesen fogadtam el így magam.
Bi vok! 24 éves most!
Hát 13 évesen már sejtettem, mert a fiúkat néztem meg... Aztán tagadtam, de 16 évesen már biztos volt, hogy a fiúk is érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!