Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodik ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodik ahhoz, hogy legyünk jóban és tartsuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ugye a "legyünk barátok" duma azért van, mert nem jön be az illető a hölgyeménynek és így akarja lekoptatni/vigasztalni az csávót.

Nálam kicsit más a helyzet. Volt 1 lány az életemben, kb 20x találkoztunk összesen, randiztunk, lefeküdtünk egymással, stb... Nem lett belőle semmi komoly, mert ő összejött egy másik sráccal közben.

Én erre úgy reagáltam, hogy nem bonyolódok bele egy szerelmi háromszögbe és kiléptem a buliból. Minden kapcsolatot megszakítottam vele. Ennek már pár hónapja. Ő viszont olyanokat tett, ami után képtelen voltam megkérdezni, hogy mit akar. Ugyanis nem tűnik olyan messzemenőkig boldognak, ahogy azt egy meghitt párkapcsolatban szokás.

No, a kérdésemre azt válaszolta, hogy ő szeretné, ha tartanánk a kapcsolatot és beszélgetnénk.

2012. okt. 17. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te vagy az Sanyi?
2012. okt. 17. 22:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Béla vagyok.
2012. okt. 17. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaaaj Alexxxx hát mióta vártam ezt írd... óóó kicsim ne haragudj :((
2012. okt. 18. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:

te,nem tudsz rá racionális magyarázatot adni?

én baromira tudnék.

jó gyerek vagy te, szimpatikus - szerinte, most akkor minek hagyjon ki az életéből? legalább van kihez menni dumcsizni, ha épp a pasija nem ér rá, meg egyel több embert tarthat maga körül, akinek számít...

persze hogy önzőség. meg igen, kellesz neki, mármint abban az értelemben hogy ugyan már legyél mellette, mert az jó...

Meg ha esetleg majd nem lesz pasija, ott vagy te is.. nem kell messzire nyúlni.

2012. okt. 19. 12:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Talonban tart?
2012. okt. 19. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Aham, eléggé valószínű, hogy azért akarja veled tartani a kapcsolatot, hogyha a másikkal nem jön össze a dolog, akkor egyből ott leszel te neki.
2012. okt. 19. 13:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Tehát hagyjam a 'csába?
2012. okt. 19. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül talonban egy kapcsolatra..., csak nem akar elveszíteni, mint egy barátot, egy embert, aki kedves neki, persze ha meg összejön veled valami, esetleg az sem baj. de ettől függetlenül neked kell döntened, hogy ez neked fekszik-e, vagy nem...
2012. okt. 19. 13:08
 9/11 A kérdező kommentje:
nem tűnik túl gerinces dolognak.
2012. okt. 19. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
am megkérdezhetem, mert ha neked véget ér egy kapcsolatod pl, akkor soha többet nem beszélsz/nem akarsz beszélni az illetővel?
2012. okt. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!