Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a terhességre? 5 napja késik.
Már 5 napja késik,augusztus 3.-ra vártam a mensimet.Ebben a hónapban peteérés környéken voltam együtt a barátommal kétszer.Bevallom egy pcit ittunk,de mindkét esetben védekeztünk gumival,a barátom nem ment el.Aztán a várt menstruációm előtt egy héttel voltunk nyaralni,ekkor 5 alkalommal voltunk együtt.Mindig védekezünk gumival és semmi baj nem volt.Nem szakadt ki,nem csúszott le..Ebből az 5 alkalomból a barátom 3x ment el a gumiba.Petting során nem észleltük,hogy netán spermás kézzel ért volna hozzám..Egy párszor együtt zuhanyoztunk,de vigyáztunk,hogy ne legyen baj(még enyhe merevedése volt a barátomnak.)
A múlt héten ugyanúgy,mint mensi előtt érzékenyek voltak a mellbimbóim,meg voltak dagadva a melleim,de sehol semmi.Már nagyon félek:S Igaz júniusban 8.-án jött meg,júliusban meg aktív túrázás miatt jött meg hamarabb,tehát júl.3-án.De nagyon izgulok,lehet baj?Mennyi az esélye,hogy akár a petting során HA került belém sprema az bajt okozzon?Mit gondoltok?kérlek írjatok,mert nagyon félek!!
Hnap,ha nem jön meg tesztelek...írjatok légyszives,tudom sok ilyen volt már,de nekem fontos lenne!!
16/l
köszönöm:)
próbálok megnyugodni,de mégsem tudok..pedig annyira vigyáztunk..és folyton az jár a fejemben "ugye nem lettem terhes?mit fogok akkor csinálni?hogy mondom el a szüleimnek?aztán mi lesz?"
ááá anyukám megbízik bennem,tudja,hogy több,mint 1 éve vagyunk együtt és már rég lefeküdtem a barátommal.természetes,hogy félt..de nem szeretném,ha csalódna bennünk:S
hát igen ez tényleg jó,hogy anyuval tudok ilyenekről beszélni,de mégis félek.Pedig tisztában vagyok mindennel,tudom,hogy egy hét +/- normális,főleg,hogy 16 éves vagyok,de mégis nyugtalanít.Aj nagyon parás vagyok sajnos,néha már a hasam nézegetem,mintha "nőtt volna" pedig tudom,hogy képtelenség az egész..nem tudomhogy lehetne megnyugtatni magam.
köszönöm szépen az eddigi válaszokat,aranyosak vagytok.Azért megyugtató és jó érzés,hogy vannak akik ismeretlenül is próbálak segíteni másoknak:)
délben megjött:)
végre megnyugodtam.Köszönöm szépen mégegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!