Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők legendás hűsége egy üres mítosz?
A hivatalos teória szerint a férfiak azok, akik gyakrabban félrelépnek és ők is azok, akik képesek pusztán a szex miatt megtenni. A nők pedig sokkal ritkábban, akkor is érzelmi alapon, amikor valamilyen probléma van a kapcsolatukkal.
A lényeg most jön.Az idén nyáron egy kedvelt nyaralóhelyen dolgoztam, messze Magyarországtól. Sok hazánkfia és lánya szorgoskodik nyaranta ezen a helyen és turistaként is rengetegen jönnek.
Az ittlétem alatt hamarosan érdekes dologra figyeltem fel. Szinte minden magyar nő összejött egy-egy itteni fickóval és mindegyikről megtudtam, hogy odahaza barát/élettárs/férj várja. ennek ellenére nem zavartatták magukat. Kb. 10-ből 8-9 volt az arány és mindezt a világ legtermészetesebb dolgaként tették.Amikor az egyik lányismerősömet megkérdeztem erről, ő azt válaszolta: "Itt mindenki ezt csinálja, nem tudtad?" szabályosan sokkolt a válasza. Sokat hallottam már pl. a kolis lányok szokásairól és egyebekről, de testközelből szembesülni ezzel-ez teljesen más volt.
Viszont, ha az otthoni viselkedés csak kirakat és az igazi én csak távol a vigyázó szemektől jön felszínre; akkor mi a fenének sározzák állandóan a férfiakat?! Semmivel nem tartom jobbnak őket, mint magunkat.
23.07-es vagyok újra
Felmerült bennem egy kérdés azok kapcsán amit írsz:
tudod,h nagyon sok olyan lány van aki (bár ezt soha nem vallják be még maguknak sem), nem tiszta szerelemből van együtt az "élete értelmével"? A pénz,a biztonság, a megszokás (bármily hihetetlen)de évekig képes összetartani embereket. A megcsalásoknak számtalan oka lehet, az idegenség, egzotikum, a tudat,h sosem derül ki...ez mind csábító lehet egy olyan lánynak akit vár egy kicsit unalmas, ellaposodott kapcsolat itthon. Kapcsolat nem pedig szerelem.
Mert azért azt tisztázzuk,h félrelépések soha nem a lángoló szerelem idején történnek (az lehet,h facebook-on lángolónak TŰNIK, de a lényeg nem ez).
Férfiak és nők is elképesztően erősek tudnak lenni, és ellenállni a csábításnak ha tényleg szerelmesek.
Az ember amilyen aljas és önző tud lenni, ugyanolyan angyali is lehet. :)
Persze, hogy mitosz.
A közelebbi haveri körömben(kb. 20-25 ember) szinte minden srácot csalt már meg legalább egyszer egy nője, engem is. Ellenben mindössze 1-2 srác van csak, aki lépett már félre.
És akikkel ilyesmiről beszélgettem, mindenkinek a haveri körében hasonló volt a helyzet, szóval még az is kizárható, hogy csak én meg a közelebbi haverjaim fogtunk ki mindig rossz nőket :D
Azzal én is tisztában vagyok, hogy amikor még friss a dolog és ott a rózsaszín köd, akkor tényleg ellenállnak az emberek. Ebben az esetben viszont arról volt szó, hogy már kiforrott, tartós kapcsolatban/házasságban élnek az illetők.
Egyébként van egy mondás, amely szerint úgy lehet igazán megismerni egy ember jellemét, ha hatalmat adsz a kezébe. nagyon jó mondás és erről jutott az eszembe egy mondás a jelen helyzetre.:
Ha meg akarod ismerni egy ember párjához való hűségét, akkor tedd őt olyan helyzetbe, amikor senkinek nem kell számot adnia, kizárólag saját magának!
Egyébként szerintem a legtöbb ember úgy gondolkodik ma már, hogy úgyis csak egy életünk van, miért ne próbáljam ki mással is? Persze ennyi az egész, a párját nem hagyja ott.
A kérdést azért így írtam ki, mert egy férfi bevallja, hogy megtörténhet ilyen, egy nő sosem tenné.
Furamód, sok nő amiután férjhez megy, kezdi el keresni a boldogságot, a férjhezmenés vagy legyen párkapcsolat, egy stabilitást ad és az feljogosít sokmindenre. Amikor belecsücsülsz egy évekig tartó kapcsolatban, aminek házassság a vége, akkor picit változnak az igények, van akinek megvan a férj és még szeretne valami mást, egzotikusat, kalandot, affairt. Azok a nők, csalnak, lopnak, hazudnak és az igéket kizárólag az érzelmekre használom, az anyagiak más téma.
Én 5 éve ismerem a férjem, akivel 2.5 éve élünk házasságban. Nem vágyom másra, teljes az együttlétünk minden téren. Boldog vagyok és remélem ez soha nem fog változni.
Egyetértek vele, kedves kérdező abban, hogy kevés a hűséges nő! Majd' kevesebb, mint a férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!