Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a makkom!?
Figyelt kérdés
Valamiért nem akar a bőr felcsúszni a makkom alá. ha lejjebb húzom a bőrt elkezd fájni.miért van ez?2012. okt. 17. 17:42
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom, de ahogy írták, ezt azért már gyerekkorban ki szokták szűrni, észre szokták venni és egy kis sebészeti beavakozással rendberakják. Nekem így volt, még gyerek voltam, aztán persze kicsit frusztrált a dolog, mert azt hittem, hogy majd szexnél ez probléma lesz, meg picit látszik a vágás helye, na de aztán csakhamar kiderült, hogy ez egyáltalán nem probléma.
Viszont volt ismerősöm, akinél bőven felnőtt korban derült ez ki valahogy, 20 évesen ment orvoshoz, amikor elkezdett (volna) nemi életet élni rendesen. De utána semmi gondja nem volt vele többet.
Ja, most látom, hogy ez már nem aktuális kérdés, nagyon régi :) Sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!