Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen formával lehet pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen formával lehet pasim? Ttp://kepfeltoltes.hu/view/121017/2012_febru_r_25_ovi_farsan g_019_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 16:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ööö... Véletlenül se akarok kötekedni, de nem vagy még túl fiatal ehhez? :D
2012. okt. 17. 16:50
 12/25 A kérdező kommentje:
ige fiatal vagyok nem is most akarok hanem majd később csak ne volt önbizalmam:)I
2012. okt. 17. 16:50
 13/25 A kérdező kommentje:
a hajam fel van kötve
2012. okt. 17. 16:53
 14/25 anonim ***** válasza:
deee aranyos..................a kis lány háttérbe :D :D: D
2012. okt. 17. 17:01
 15/25 anonim ***** válasza:

Nyuszó...szép vagy és biztos,hogy lesz pasid,ha nagy leszel...egyébként megsúgom,én is pont ekkora voltam ilyen idős koromban és nekem sem volt önbizalmam..aztán 15 évesen nőttem pár centit és pár év sportolásnak köszönhetően eltűnt rólam pár kiló és olyan alakom lett,amiről álmodni sem mertem volna,pedig az egész családom duci...

azt javaslom,mozogj sokat,keress valami sportot,amit szeretsz és ahol jó a társaság..csinálhatod a barátnőiddel is,így együtt tesztek az egészségetekért

2012. okt. 17. 17:01
 16/25 A kérdező kommentje:
egyik kedves válaszoló a kislány a húgom és4 éves:)
2012. okt. 17. 17:04
 17/25 anonim ***** válasza:

Persze, de még rengeteget változhatsz. Én is mostanra lettem igazán szép. Én túl vékony voltam, meg mostanában sokat változott az arcom, meg a gondolkodásom is. Szerintem egyébként csak a kisugárzáson múlik miden. Ne úgy járkálj az utcán, hogy azon gondolkodsz mennyire csúnya vagy. Az legyen a fejedben, hogy szép vagy és mindjárt többen néznek meg. :)

De egyébként fontosak a belső tulajdonságok, ha nem csak egy éjszakára akarsz pasikat. Én a te korodban az eszemet erősíteném, ráérsz még, hogy javíts a külsőségeken. Egyébként nem vagy túl kövér, egy kis mozgás + alkatodnak megfelelő ruhák + egy jó frizura, és kész is vagy :)

Az arcod nagyon szép egyébként :)

2012. okt. 17. 17:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Lehet, de nagyon le kellene fogyni.
2012. okt. 17. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:
Persze h lehet! Mi nem vagyunk olyanok, mint ti, h vmilyen külső tulajdonság miatt alapból ki lennél zárva mindenkinél.
2012. okt. 17. 17:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Tény, hogy husi vagy, de NEHOGY fogyózni kezdj, mert úgy tönkrevágod magad, hogy a kutyának se kellesz majd. Valami ugrabugra sport, kis türelem, pár év, és lesz pasid. Iszonyat sokat fogsz változni, még gyerek vagy, a tested is az.

A tündérke nagyon aranyos. Ha fiú lennél, csajozhatnál vele az utcán. :)

2012. okt. 17. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!