Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen formával lehet pasim? Ttp://kepfeltoltes.hu/view/121017/2012_febru_r_25_ovi_farsan g_019_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Nyuszó...szép vagy és biztos,hogy lesz pasid,ha nagy leszel...egyébként megsúgom,én is pont ekkora voltam ilyen idős koromban és nekem sem volt önbizalmam..aztán 15 évesen nőttem pár centit és pár év sportolásnak köszönhetően eltűnt rólam pár kiló és olyan alakom lett,amiről álmodni sem mertem volna,pedig az egész családom duci...
azt javaslom,mozogj sokat,keress valami sportot,amit szeretsz és ahol jó a társaság..csinálhatod a barátnőiddel is,így együtt tesztek az egészségetekért
Persze, de még rengeteget változhatsz. Én is mostanra lettem igazán szép. Én túl vékony voltam, meg mostanában sokat változott az arcom, meg a gondolkodásom is. Szerintem egyébként csak a kisugárzáson múlik miden. Ne úgy járkálj az utcán, hogy azon gondolkodsz mennyire csúnya vagy. Az legyen a fejedben, hogy szép vagy és mindjárt többen néznek meg. :)
De egyébként fontosak a belső tulajdonságok, ha nem csak egy éjszakára akarsz pasikat. Én a te korodban az eszemet erősíteném, ráérsz még, hogy javíts a külsőségeken. Egyébként nem vagy túl kövér, egy kis mozgás + alkatodnak megfelelő ruhák + egy jó frizura, és kész is vagy :)
Az arcod nagyon szép egyébként :)
Tény, hogy husi vagy, de NEHOGY fogyózni kezdj, mert úgy tönkrevágod magad, hogy a kutyának se kellesz majd. Valami ugrabugra sport, kis türelem, pár év, és lesz pasid. Iszonyat sokat fogsz változni, még gyerek vagy, a tested is az.
A tündérke nagyon aranyos. Ha fiú lennél, csajozhatnál vele az utcán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!