Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanulhatok meg jól sztriptízelni?
Tudtok nekem videókat küldeni, ahol jók a zenék és jó a tánc is? Ilyesmire gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=VCLxJd1d84s
Profi videók kellenének, amiből TÉNYLEG tudok tanulni. És nem rúdtáncos, mert otthon nincs a szobában rúd, nyilvánosan meg nem akarok táncolni, csak otthon a páromnak, és sajna elég kicsi a szobája, úgyhogy túl sok lehetőség nincsnen, olyan mozdulatok kellenének, amit ágyon vagy széken elő lehet adni.
És ha úgyse előttem mutatnád be, miért kéne h elmondjam h más előtt hogyan csináld? :D
majd ha az én barátnőmnek is ad vki tanácsot h hogyan izgasson fel engem rettenetesen :)
most már csak azt nem tudni, kinek írtad h "tűnj el innen", mert ketten is bohóckodtunk itt, sőt talán többen is. melyikre lettél pipa? :) csak nem rám? :O
attól ha vki a te kérdéseidre nem válaszol normálisan, más kérdésre még válaszolhat, szóval ezért ne ítélj el olyanokat akiket nem is ismersz :)
en csaj vagyok, mindig razom a pasimnak a seggem igy ide-oda, meg odatolom a fenekem tangában, p*csagatyában,imádja :$
de ha nem akarunk semmit, max seggezek neki meg kis pucsitas :)
ágyon pl jol lehet csípőt mozgatni seggel egyutt
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!