Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne keressem görcsösen a leendő páromat? 16L
Szerintem, csináld azt amit a veled egykorúak szoktak, miszerint, menjél szórakozni a barátaiddal, sportolj, vegyél részt mindenféle szórakoztató programban! Ott biztosan találkozol olyannal, aki hasonló értékeket vall mint te. Ha nem írtad volna, hogy hány éves vagy, azt hittem volna, hogy egy harmincas kétségbeesett hölgy ír! Ugyan már! Nem kell a médiának mindent elhinni! Azért mert a filmekben meg a sorozatokban mindenkinek automatikusan azonnal van partnere, az életben nem feltétlenül van így!
Légy türelemmel, nagyon fiatal vagy még, örülj neki :)
Szerintem kösd le magad azzal, hogy felkészíted magad hogy majd jó társ legyél. Olvass, beszélgess tapasztaltabbakkal sokat arról hogyan is kell jó, felelősségteljes kapcsolatot kialakítani majd azt fenntartani, tanulj meg főzni, háztartást ellátni, felelősen bánni a pénzzel... és szexuális téren is szerezz ismereteket. Nem arra gondolok hogy feküdj le srácokkal, sőt!! Csak olvass utána dolgoknak, beszélgess róla, legyenek rendben az alapismereteid.
Aztán ahogy érsz és felkészülsz, közben tuti rád talál a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!