Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne keressem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne keressem görcsösen a leendő páromat? 16L

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem, csináld azt amit a veled egykorúak szoktak, miszerint, menjél szórakozni a barátaiddal, sportolj, vegyél részt mindenféle szórakoztató programban! Ott biztosan találkozol olyannal, aki hasonló értékeket vall mint te. Ha nem írtad volna, hogy hány éves vagy, azt hittem volna, hogy egy harmincas kétségbeesett hölgy ír! Ugyan már! Nem kell a médiának mindent elhinni! Azért mert a filmekben meg a sorozatokban mindenkinek automatikusan azonnal van partnere, az életben nem feltétlenül van így!

Légy türelemmel, nagyon fiatal vagy még, örülj neki :)

2012. okt. 20. 10:41
 12/18 Baranya Nikoletta válasza:
Nézd, én fiatalabb vagyok nálad, és most vagyok túl a legeslegelső szerelmemen (aki nem szeretett viszont) és tudod mit gondolok? Hogy elegem van abból, hogy a tinilányok élete csak a szerelem és a fiúk körül forog! Kit érdekelnek? Ha nem egy konkrét emberbe vagy beleesve, akkor ne stresszelj! Hidd el, fogsz eleget, ha megtetszik valaki. Élvezd az életet, és azt, hogy nem baj, ha egyszer elaludtad a hajad, vagy nem volt időd reggel fogat mosni, vagy éppenséggel náthás vagy, és piros az orrod. Most nem kell senkinek se megfelelned! Having fun! :)
2012. okt. 20. 17:00
 13/18 anonim válasza:
nem tehetsz semmit, mert mindenkiben keresed majd. de foglald el magad. nekem a foci segített, mert szabad levegőn vagy, valami foglalkoztat, és elvonja a figyelmed minden másról.
2012. okt. 22. 15:37
 14/18 anonim válasza:
Tulajdonképpen kit keresel, és mi a célod vele?
2012. okt. 23. 22:19
 15/18 A kérdező kommentje:
gondolom egy 16-23 éves fiút, és járás céljából
2012. okt. 24. 05:17
 16/18 anonim válasza:
Ne keresd majd ő megtalál!!!!
2012. okt. 26. 19:51
 17/18 anonim válasza:
Amúgy azt mondják egy kiskutya ilyenkor tökre jót tesz
2012. okt. 26. 19:53
 18/18 anonim válasza:

Szerintem kösd le magad azzal, hogy felkészíted magad hogy majd jó társ legyél. Olvass, beszélgess tapasztaltabbakkal sokat arról hogyan is kell jó, felelősségteljes kapcsolatot kialakítani majd azt fenntartani, tanulj meg főzni, háztartást ellátni, felelősen bánni a pénzzel... és szexuális téren is szerezz ismereteket. Nem arra gondolok hogy feküdj le srácokkal, sőt!! Csak olvass utána dolgoknak, beszélgess róla, legyenek rendben az alapismereteid.

Aztán ahogy érsz és felkészülsz, közben tuti rád talál a párod.

2012. okt. 28. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!