Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan bunkók a férfiak a nőkkel?
Ez nem igaz!Én azt tapasztaltam,hogy csak az alapvetőn bunkó férfiak bunkók a nőkkel...no meg a bunkó nők is vannak,akik a fériakkal bunkóznak.De ez egy elég erős általánosítás.
Ha jól megválogatod azt a pasit,akivel szóbaállsz,nem lesz veled bunkó.
Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Szerinted a férfiak olyanok, mint a legyek, vagy mint sok ugyanolyan kis pötty?...
Istenem, ennyire nem lehet átlagolni.
Van aki bunkó, van aki nem az.
Amúgy aki bunkó, az azért az, mert a nőknek sokkal több érzelemre van szükségük, mint a férfiaknak. A férfi nem veri nagy dobra a dolgokat, könnyen túlteszi magát mindenen. A nő meg csak rágódik, és rágódik..
A 4. válaszolónak totálisan igaza van! Tényleg nem szabad általánosítani!!!
Egy Nő
Már ne haragudj: bunkókat kérdezel?
Vagy csak hozzád hasonló nőket keresel?
Szerencsére a többség normális - úgy a férfiak, mint a nők.
Ha te sok bunkó férfival találkozol, akkor (akár tudat alatt) őket keresed, vagy a kinézeteddel, viselkedéseddel őket vonzod - vagy, valaha találkoztál eggyel, aztán szépen ezt várod minden férfitól, és jól beskatulyázod őket.
Szerintem törjél ki ebből a körből, mert nem egészséges!
Sokféle válasz született és az a helyzet, hogy mindenkinek igaza van egy bizonyos szinten, mert mindenféle ember létezik.
Általánosítani meg nem szabad. Ennyi.
Egyébként kamukérdés szaga van, ami csak flamelés céljából indult, nameg hogy a kérdező sok pontot kapjon a sok válasz miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!