Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek az ilyen típusú lányok? (kép lenn)

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 14. 21:31
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
elég ferde nézetű emberek vannak :D vagy igy akarjátok ellensúlyozni hogy nektek még nem sikerült szép lánnyal összejönni? szerintem nem kéne így általánosítani, a külsőhöz nem adnak személyiséget.. szóval nem kéne azt mondani hogy egy csinos lányra azonnal hogy felszínes és pénzéhes! mert ez csak külső, attól még mert valaki szeret sminkelni és szereti a divatot mármint felszínes és buta?:D én ismerek nagyon sok szép csinos lányt, akik okosak és nem a pénz a lényeg.. ugyanúgy egy csúnya, kövér lány is lehet felszínes,buta és pénzéhes !!!
2012. okt. 23. 15:15
 22/35 anonim ***** válasza:

"elég ferde nézetű emberek vannak"

Tudom,aki nem olyan ember mint a többi és az igazságot mondja az ferde nézetű

"vagy igy akarjátok ellensúlyozni hogy nektek még nem sikerült szép lánnyal összejönni?"

Volt már dolgom szép lánnyal is,de miért olyan nagy szám szép lánnyal összejönni?Inkább az a nagy szám ha egy normális csajt talál valaki

"szerintem nem kéne így általánosítani, a külsőhöz nem adnak személyiséget"

Sajnos de.Akik jól néznek ki azok beképzeltebbek,felsőbbrendűnek tartják magukat és úgy gondolják több mindent megcsinálhatnak a külsejük miatt

"szóval nem kéne azt mondani hogy egy csinos lányra azonnal hogy felszínes és pénzéhes!"

Még a ronda lányok is felszínesek,akkor mit várhatnánk a szépektől?Oké,előfordulhatnak olyanok akik nem pénzéhesek,de az összes szép csaj felszínes,csak helyes pasikkal jönnek össze még akkor is ha azok ütik őket minden nap (rondákkal csak akkor jönnek össze ha pénzes az illető)

"mert ez csak külső, attól még mert valaki szeret sminkelni és szereti a divatot mármint felszínes és buta?"

Minek sminkeli magát?Attól több lesz?Vagy nem érzi magát elég jónak?Sokat érnek a sminkkel ha egy buli esetén olyan társaság verődik össze akik tök unalmasak

"én ismerek nagyon sok szép csinos lányt, akik okosak és nem a pénz a lényeg.. ugyanúgy egy csúnya, kövér lány is lehet felszínes,buta és pénzéhes !!!"

Persze hogy vannak ilyenek,nem a pénz a lényeg csak az hogy helyes legyen a pasi.Sose mondtam olyat hogy a rondák azok tökéletesek,náluk is előfordulnak szemetek de legalább ott lehet találni normális embert

2012. okt. 24. 10:29
 23/35 anonim ***** válasza:

22-es

Ezzel szerintem inkább saját magad akarod vígasztalni mert nem találsz magadnak egy normális szép lányt vagy ha lány vagy akkor nem egy szépség és nem tudod elviselni, hogy akit dekoratív külsővel áldottak meg az is rendelkezhet emberi értékekkel! :)

2012. okt. 24. 10:35
 24/35 A kérdező kommentje:
Hát, akkor tényleg elég rosszak a tapasztalataid, mert egy intelligens ember nem általánosít és nem 'gyűlölködik' így. Nekem sok szép lány ismerősöm van és nem mindegyik jár helyes pasival, sőt.. Szóval ők már rácáfolnak erre az egészre amit ott fenn leírtál :) De tök mindegy szerintem, hogy mit írok, mert úgyis magadnak adsz igazat ! Szóval itt le is zárhatjuk a témát, te ezt gondolod én meg azt.
2012. okt. 24. 13:45
 25/35 anonim ***** válasza:

Itt nincs szó vígasztalásról,egyszerűen én nem RTL klubot nézek egész nap hanem képes vagyok körül nézni a világban és józan paraszti ésszel elgondolkozni.Jösz itt a külsőségekkel,de itt nem az a lényeg,mondtam már hogy a ronda lányok is felszínesek,de a szépekre ez kifejezetten igaz.Azt is mondtam hogy az a nagy szám ha valaki talál egy normális csajt,nekem nem nagyok az igényeim és nem a külsőségek a legfontosabbak veled ellentétben.Sokan azt hiszik hogy akiknek dekoratív külsejük van azoknak van emberi értékük,nos ez nem így van,nekik nincs emberi értékük,a látszat csal és manipulálja az embereket

Neked ki számít intelligensnek?Aki azt mondja mint a legtöbb ember?Én nem csatlakozom a birka csordához,tudok saját véleményt alkotni.Ezt látom ha körülnézek,ez nem gyűlölködés,csak a tények állítása

"Nekem sok szép lány ismerősöm van és nem mindegyik jár helyes pasival, sőt.. Szóval ők már rácáfolnak erre az egészre"

A nem helyes pasik szimplán pénzesek vagy jó kapcsolataik vannak,ezért van szép csajuk.Vagy esetleg a csaj azt akarja hogy valaki tartsa el őt ezért van azzal a pasival

2012. okt. 25. 12:31
 26/35 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy sok RTL klubot nézel ha azt gondolod aki szép, dekoratív annak nem lehetnek emberi értkei. Nagyon el vagy tévedve...őszintén csak sajnálni tudlak, hogy ennyire felszínes és sivár gondolkodásmóddal áldott meg a sors.

Végül pedig...egy szóval sem mondtam, hogy a külsőségek a legfontosabbak...ezt, hogy hogyan patant ki a fejedből azt nem tudom. Inkább tanulj meg nomrálisan érvelni a hadoválás helyett!

2012. okt. 25. 12:43
 27/35 anonim ***** válasza:

Jól van túloztam,előfordulhatnak olyanok akik jól néznek ki de normálisak is,azonban ők sem a normális embereket keresik,nagyon felszínesek,ha valaki nem jól néz ki azzal már össze sem jönnek.Ez egyébként egyre jellemzőbb a ronda emberekre is

Az a lényeg hogy általában aki szép az emberileg nulla,de vannak kivételek

2012. okt. 26. 15:18
 28/35 A kérdező kommentje:
:D nagyon nagyot tévedsz, tényleg rosszak a tapasztalataid. Én ismerek néhány embert, akik így vélekednek mint Te, de ők azért mert tényleg szélsőségek már, ápolatlanok, gorombák és így látják a világot mint Te. Én nem tartom magam csúnya lánynak, szeretek sminkelni és felöltözni normálisa, szeretek csinos lenni de ettől függetlenül nem vagyok felszínes, nem a pénz érdekel és a barátomat hónapokig segítettem mikor nem volt munkája és nem volt hol laknia. A barátnőim is szeretnek adni magukra és ők se felszínesek,sőt.. Sajnálom ha te máshogy tapasztaltad, de így nem lehet hozzáállni a világhoz, ahogy te teszed!
2012. okt. 26. 17:13
 29/35 anonim ***** válasza:
Írtam hogy vannak kivételek,persze a barátaid mindig a jó oldalukat mutatják neked,de ha baj van akkor meg sehol sincsenek,még egy gyufaszálat sem képesek arrébb mozdítani.De ha nem így van akkor örülj neki
2012. okt. 27. 14:46
 30/35 A kérdező kommentje:
te ismered a barátaimat?:D úgy írtad, mintha ismerted volna:) nem, az én barátaim rendesek és normálisak ! és örülök neki igen!
2012. okt. 27. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!