Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a külsejük miatt pattintjátok le többször a fiukat, vagy a viselkedésük miatt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 20:39
11/18 anonim válasza:
Jaj, már megint ez az általánosítás kérdező. Tudod hány ribit ismertem már életemben, akikkel a fiúk "elnézőbbek" voltak. Pedig a legtöbb üresfejű, idióta csaj volt.
Erről ennyit.
12/18 anonim válasza:
Nekem mindkettőben van egy minimum, ami nagyon hamar kiderül, hogy megvan-e vagy sem. Ha nincs meg (bármelyik), akkor bizony "lepattintom". De megesett, hogy valaki napokig a közelemben volt, külsőre fel sem figyeltem rá (sokáig a nevét sem jegyeztem meg), de a viselkedésével levett a lábamról. És egyre jobban kezdett külsőre is tetszeni, egészen addig, hogy most már nagyon-nagyon.
13/18 A kérdező kommentje:
hát én dugtam már ilyen üresfejü csajjal, tényleg elég szerény intelligenciát képviselt, de én nem ugy néztem el a hülyeségét, mint a lányok a fiukét, hogy közben felnéznek a fiura...én magamban nagyon is megvetettem a lányt. Mondjuk kibirtam azt a 10 órát kb, amig eljutottam vele az ágyig.
2012. okt. 14. 20:58
14/18 anonim válasza:
Én szoktam olyan atombunkó lenni.... És mégsem koccintottak le emiatt...
15/18 anonim válasza:
Én mondjuk azért,mert van párom. Ha ezt mondom,persze úgyse hiszik el és akkor megint én vagyok a szemét,hogy a hülye dumámmal koppintok stb. stb. Tiszteletben kell tartani a lány döntését,ennyi. Tök mindegy miért. A szimpátia nagyon megmagyarázhatatlan dolog,de ha valakinek nem vagytok szimpatikusak,akkor nem hőbörögni kell,mert nektek sem lehet mindenki az és nektek sem kell ugye akármilyen lány. És igen,igazatok van,a szimpátiához vezető első lépcsőfok a kinézet. Nem,nem azért mert szemetek a nők,hanem mert ilyen az ember. Azt látja meg először,hogy hogy néz ki a másik és a legtöbb emberben egyből ki is alakul egy vélemény ez alapján. Annyi különbség lehet,hogy van,akinek elég ennyi is, van,aki attól még hajlandó megismerni az illetőt és csak az után von le messzemenő következtetést. De bármelyiket is csinálja a lány, nincs jogotok elítélni, ilyen az ember (és nem csak a nő!).
16/18 anonim válasza:
néha a kettő együtt jár. de nekem van ronda fiú ismerősöm, a szíve a helyén van az igaz, de nem jönnék vele össze meg van nagyon helyes ismerősöm, de ő meg köcs.g vele meg azért nem jönnék össze. van ez így.
17/18 anonim válasza:
Ha nem jön be külsőre, akkor már össze sem jövök vele, szóval emiatt nem pattinthatom le. Akivel összejövök az tetszik, aztán ha kiderül, hogy hülye, akkor nyilván a viselkedése miatt koppan.
18/18 anonim válasza:
Ha külsőre nem jön be,de jó fej,akkor simán barátkozom vele,de összejönni nem jövök vele.Ha jól néz ki,de egy idióta,bunkó,beképzelt f.sz,akkor pattintom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!