Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gitáros pasikra mért buknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gitáros pasikra mért buknak a nők?

Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
van akinek tetszik, ha zenél a srác. másnak tetszik, ha jól rajzol. vagy sportol. vagy fotókat készít. szerintem a gond azoknál az embereknél kezdődik, akik semmit nem csinálnak, szabadidejükben mondjuk játszanak valami hülyeséggel. :D
2012. okt. 15. 08:00
 12/13 anonim válasza:

Hát igen általában az sem mindegy, hogy mit játszik az illető. Egy 4 akkordos "pop" szám tuti bejön mindenkinek épp azért, mert olyan egyszerű és kellemes a fülnek (ami persze nem baj). Viszont ha jönne Guthrie Govan vagy mondjuk Scott Henderson (persze még sok gitárost lehetne mondani erről a jazz fusion-progressive vonalról) és eljátszaná az egyik ilyen hülye pi*cs nak - akarom mondani kedves, értelmes, jó zenei ízléssel rendelkező hölgynek -, az egyik számát kíséret nélkül vagy imprózna valamit egy back trackre, akkor már fordulna el tőle a csaj és azt gondolná magában, hogy "Jézusom mi volt ez..." és húzna vissza XY menő sráchoz, hogy játssza el neki, amit tegnap látott az ikszfaktorba, mert az a kedvenc száma. Persze a srác nem ismeri a számot és annak ellenére, hogy baromi egyszerűen megtanulható (vagy hallásra leszedhető) nem tudja elgitározni, így elkezd valami tök mást játszani és a csaj már bele is élvez a bugyijába, mondván, hogy milyen "ügyes és szuper gitáros vagy" miközben azt sem veszi észre, hogy nem is azt a számot játszotta. Aztán ráadásnak elmennek este mindketten a helyi diszkóba, mert ugye szeretik az ilyen minőségi "mosógép" zenét is.

Hülye példa volt tudom, de a lényeg benne van és sajnos ez a valóság. Már amennyire én tapasztaltam... Na meg persze mindig vannak kivételek

Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem azért (is) jönnek be a gitárosok egy csajnak, mert egyrészt ez most nagyon menő/trendi dolog és ugye ez fontos szempont a többségnél. Másrészt talán valami érzékenységet is jelenthet, ha valaki játszik valamilyen hangszeren. Tudod, művészi önkifejezés meg ilyenek... Az megint más, hogy nagyon sok gitáros nem igazán erőlteti meg magát, hogy saját szerzeményeket hozzon össze. Egyszerűbb megtanulni néhány metallica és tankacsapda számot, mert azt mindenki ismeri. Ja meg jól kigyakorolni 1-2 skálát olyan gyorsan, hogy a fogólap felgyulladjon, aztán akkor lehet vele feszíteni az emberek előtt. A laikusoknak meg persze ettől tényleg leesik az álluk és észre sem veszik, hogy milyen pontatlan, rossz és értéktelen amit előadott a tisztelt művész úr a lányok örömére.

Ahogy én észrevettem kb ez a helyzet a csajok és a gitárosok részéről, de persze ez csak egy erősen elfogult és teljesen szubjektív vélemény részemről.

2012. okt. 15. 14:50
 13/13 boczi válasza:

Annyit mondok hogy Slash ... Ki meri rá azt mondani hogy nem szexi? Azért buknak a csajok a gitáros srácokra vagy legalább is én azért mert, amikor én kiscsaj voltam 12-16 olyan érzés volt mintha azt a számokat nekem írták volna, hiába nem értettem semmit se a szövegből de a hideg kirázott és beleborzongtam. És azóta ha meghallom, hogy egy srác visíttatja a gitárt az jut eszembe hogy Wahhh tele van tüzes érzelmekkel és ki ne szeretne egy tüzes érzelmes sráccal lenni.

De ez nem csak a gitárra vonatkozik lehet akár a hegedű is, ezek a hangszerek a szívhez szólnak és aki tud játszani rajtuk annak nagy a szíve.

2014. márc. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!