Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisak az igényeim?
Írni sem tudsz helyesen, igen nagy hibák vannak itt.
Nem dugnod kéne, hanem iskolába járni, csitri!
Nem, nem normálisak az igényeid.
Megértem, hogy nagy trauma, hogy majdnem megerőszakoltak egyszer.... De basszus, orvoshoz mész! Egyáltalán nem olyan ott a hangulat! Ő sem azzal lesz elfoglalva akárhány éves is és akármilyen ronda is, hogy "hű, friss punci", teljesen le fogja szrni és csak arra koncentrál, ami a lényeg.
És tudod: általában az idős, csúnya orvosok azok, akik nagyon tapasztaltak és akik kezei között biztonságban vagy. Nekem egy idősebb pasi a nőgyógyászom, aki ha rákszűrést csinál meg sem érzem, míg a jóval fiatalabb és szimpatikusabb ex-nőgyógyászomnál majdnem sikítottam a több percig tartó fájdalom közben, annyira béna volt még....
Egyébként az nem zavar, ha betegen elmész a háziorvoshoz, aki felhúzza a pólód és meghallgatja, hogyan veszed a levegőt, és "letapiz" a melleid körül is?
Ez egy totál rutin vizsgálat és nem szabadna ilyen hülyeségekre fogni... Arról nem is beszélve, hogy én megcsalásnak fognám fel, ha a barátom azzal állítana be, hogy "figyelj baby, urológushoz kell mennem, de nem bírnám elviselni ha egy idős tata nyúlkálna a kukkerhoz, ezért kerestem egy dögös macát az ország másik végén, hogy kellemesebb legyen az érzés". Te nem akadnál ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!