Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem tudok szerelmet ébreszteni senkiben?
Ne változtass semmin, egyébként meg ha hiszed ha nem, én pont ilyen lányt keresnék...
Írtam privit is, remélem nem veszed tolakodásnak!
Megértem a problémádat, hogy mit érzel, mert én is hasonlóan érzek, s pedig én már a 20-as vége felé járok.
Azért írom, hogy probléma, mert másnak talán nem az, de aki benne van, átéli, aki emiatt csalódik, annak igenis probléma, mert folyamatos negatív visszajelzéseket kap.
De emiatt ne fordulj ki önmagadból. Egyszerűen csak járj társaságba, keresd meg azt a közeget, amely hasonló gondolkodású, mentalitású, s aztán egymásra fogtok találni. Ha megváltozol, álarcot húzol, s akkor sosem ismeri meg az illető az igazi énedet.
Ne görcsölj rá, mert az kívülre is sugárzik.
Sajnos úgy látszik, hogy manapság a kiszámíthatóság, hűség, őszinteség nem trendi.
Sok sikert és ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!