Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy nem tudok szerelmet ébreszteni senkiben?

Figyelt kérdés
Már 20 éves múltam, de semmi... Tetszeni szoktam ugyan pasiknak, de semmi több. Én éreztetem velük, hogy viszonoznáma dolgot, de megijednek attól, hogy én az a tipikus jókislány vagyok. Engem valóban elég "jóra" neveltek. De nem hiszem, hogy ez akkora baj lenne. Lehet, hogy belőlem csak hiányzik így az a tűz, ami szerelmet ébreszthet? Szerintem ha egy srác megismerengem tudja, hogy én szerető, hű társa lennék. És szerintem emiatt túl kiszámítható vagyok. Sokkal inkább futnak olyan lányok után, akik szórakoznak velük. Mit csináljak ezzel? Min változtassak? Mert egyértelmű, hogy valamit nagyon elrontok... Annyira szeretnék már valakit szeretni.

2012. okt. 13. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
maradj ilyen egy pasi miatt ne változz mert az nem te leszel,érted is eljön majd a nagy Ő aki ezért fog szeretni. :)
2012. okt. 13. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne változtass semmin, egyébként meg ha hiszed ha nem, én pont ilyen lányt keresnék...

Írtam privit is, remélem nem veszed tolakodásnak!

2012. okt. 13. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak azért ne változtass, hogy másoknak megfelelj. Ha így érzed magad jól akkor maradj is ilyen! Én örülnék egy ilyen lánynak! ;)
2012. okt. 13. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Megértem a problémádat, hogy mit érzel, mert én is hasonlóan érzek, s pedig én már a 20-as vége felé járok.

Azért írom, hogy probléma, mert másnak talán nem az, de aki benne van, átéli, aki emiatt csalódik, annak igenis probléma, mert folyamatos negatív visszajelzéseket kap.

De emiatt ne fordulj ki önmagadból. Egyszerűen csak járj társaságba, keresd meg azt a közeget, amely hasonló gondolkodású, mentalitású, s aztán egymásra fogtok találni. Ha megváltozol, álarcot húzol, s akkor sosem ismeri meg az illető az igazi énedet.

Ne görcsölj rá, mert az kívülre is sugárzik.

Sajnos úgy látszik, hogy manapság a kiszámíthatóság, hűség, őszinteség nem trendi.

Sok sikert és ne add fel!

2012. okt. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!