Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foleg lanyok! Akkor ez most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foleg lanyok! Akkor ez most hogy is van a gazdag, penzes fiukkal?

Figyelt kérdés

Ugye a lanyok itt gyk-n meg ugy altalaban mindig elmondjak,hogy a penz igy-ugy nem szamit.

Ehhez kepest van egy ismerosom(...) aki eleg gazdag csaladbol van. Nemreg elokerult a zsebebol egy arcedula szeruseg/szamla egy majd 600€ dzsekirol es egy 200€ puloverrol (szamoljatok at forintba...am nem mo-n el)

A tarsasagban levo lanyoknak szo szerint tatva maradt a szajuk. Erre ratett meg egy lapattal, amikor este koran hazament a gyerek es az apja jott erte egy vadiuj mercivel. A lanyok meg rola beszeltek nem tudom en meddig, azt talalgattak, h mennyibe kerulhetett a ruha ami eppen rajta volt, meg h mennyi penzuk lehet stb... Meg jo, hogy mindegyik valltig allitja, h ez neki nem szamit bla bla...A srac kb akarmelyik csajt megfektethette volna, pusztan ezzel, hogy villantott egyet. Igazabol ezt most nem is kerdeskent, hanem erdekessegnek irtam ide, hogy lassatok h mar gimis korban is mennyit szamit a penz.varom a kommenteket.

Bocs ekezetekert telomrol vagyok

18/f

#autó #gazdag #pénz #markas ruha
2012. okt. 13. 20:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
De mint mondtam csak annyira számít egy értelmes nőnél, hogy ne legyen munkanélküli, munkakerülő. Ha a férj is és a feleség is hazavisz fejenként egy átlagos összeget, kb 120-120 ezer ft ot és nincs gyerek, meg túl nagy lakáshitel, akkor egy átlagos színvonalban meg lehet élni.
2013. jan. 30. 14:19
 22/25 anonim válasza:
Szerintem nem az számít hogy kinek mennyi pénze van hanem az, hogy milyen a belsője. Lehet egy fiú helyes és még gazdag is, de lehet hogy egy nagyon b*nkó fiú. De még az is lehet hogy van egy fiú aki nem annyira sorolható be a topp listába, és még pénze sincs annyi, de egy nagyon aranyos ember :) jah és nem mindenki olyan l*tyó...
2013. jan. 30. 14:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem volt több nagyon "pénzes" párom. Az együtt töltött évek folyamán rengeteg mindent kaptam tőlük,nagyon drága ruhákat,ékszereket cipőket,rengeteg anyagi dolgom van az ilyen "pénzes" pasiktól,de a nagy szerelem az teljesen más volt:)) nem volt gazdag,keményen dolgozott nem sok fizetésért.A mai napig nagyon nehéz nekem ha meglátom Őt megszakad a szívem!
2013. jan. 30. 14:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azért beszélgettek a lányok róla, mert annyira odavoltak érte, hogy hű, máris nedves a bugyi, mert meglátták a sok pénzét, egyszerűen csak kíváncsiak voltak, és mint a lányok általában, szeretnek pletykázni és kibeszélni a másikat.

Azért, én is elámultam volna rajta, hogy mi a manónak költ 600 meg 200 eurókat ruhára... és igenis én is elkezdtem volna róla beszélni. Neveletlenség, lehet, de az átlagembernek ez a luxus igenis érdekes. Viszont ez nem jelenti azt, hogy mindenképp járnék vele, mindenképp hagynám, hogy megfektessen, semmi ilyesmit. Az, hogy ez a kérdés nagy szemek meresztésére késztetne, még nem vonja maga után rögtön, hogy igenis a pénzére gerjedek, és azonnal széttenném neki a lábaimat. Csak megtárgyalták a dolgot, kibeszélték, gondolkodtak, esetleg kicsit ábrándoztak, de ezt ne téveszd össze azzal, hogy ott és abban a szent pillanatban, mikor meglátták az árcédulákat meg a mercit, máris beleszerettek a gyerekbe.

2013. jan. 30. 14:35
 25/25 anonim ***** válasza:

"Don't you know that a man being rich is like a girl being pretty? You might not marry a girl just because she's pretty, but my goodness, doesn't it help?"

:)

2013. ápr. 10. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!