Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy vagytok ezzel? Mennyire érdekel ez titeket?
Szóval, ha a barátotek elhív magukhoz(laksáukra,hátukhoz), és hogyan érintene titeket, ha látnátok, ogy nem valami "jó" a lakásuk/házuk, vagy hogy nem valami gazdagok?
U.I: Ne azt mondjátok, amit hallani szeretnének, hanem azt, amit ténleg gondoltok!
Köszi előre is
kort is légyszi.
17/F
hat hogy?? az h nincs sok penzuk vagy hogy nem epp gazdagok... nem lehet mindenki apja/annya bankigazgato, orvos, vagy valami ilyen... az h joba vagyok valakivel nem az hatarozza meg h mennyi van a bankszamlajan.
18/L
Szerintem egyáltalán ne parázz ezen. Engem egyáltalán nem érintene rosszul. Attól még te ugyanaz az ember vagy, akit megismert. Nem lehet mindenkinek luxusvillája, nem ez számít. Biztos van olyan, akit ez zavar, de szerintem az eleve látszik rajta, hogy egy kicsinyes plázacica és elég sekélyes, ezért eleve meg se érdemli, hogy foglalkozz vele. Én ezt gondolom.
22/L
engem egyáltalán nem érdekel. azért vagyok valakivel mert szeretem, jól érzem magam vele, kedves, aranyos és viszont szeret. a többi nem számít. :)
16/L
Engem nem érdekel,nem a pénz alapján döntök,nekem eddig nem volt egy pasim sem gazdag.
A mostani párommal 3éve vagyunk együtt,és az elején albérletben lakott és kocsija sem volt.
23éves lány
Tudod, vannak olyanok, akiknek nem minden a pénz. Én ilyen vagyok, panelban lakom, olyan a lakás mint vmi putri, és semmi luxus nincs. Van net, 3 tvcsatorna, apának meg nekem ágyunk, asztalunk, szekrényünk. Nem hiszem hogy tényleg kellessz annak az embernek aki a pénzed vagy annak a hiánya miatt ítél el... :S Nem lehet mindenki dúsgazdag, és aki ezt nem fogja fel arról nem akarok elmondani semmit mert az csillagokból* állna csak. ;)
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!