Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy vagytok ezzel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy vagytok ezzel? Mennyire érdekel ez titeket?

Figyelt kérdés

Szóval, ha a barátotek elhív magukhoz(laksáukra,hátukhoz), és hogyan érintene titeket, ha látnátok, ogy nem valami "jó" a lakásuk/házuk, vagy hogy nem valami gazdagok?

U.I: Ne azt mondjátok, amit hallani szeretnének, hanem azt, amit ténleg gondoltok!

Köszi előre is

kort is légyszi.

17/F

2009. aug. 6. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

hat hogy?? az h nincs sok penzuk vagy hogy nem epp gazdagok... nem lehet mindenki apja/annya bankigazgato, orvos, vagy valami ilyen... az h joba vagyok valakivel nem az hatarozza meg h mennyi van a bankszamlajan.

18/L

2009. aug. 6. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sose szégyeld honnan jöttél.Aki szeret téked k..rvára nem a lakásod fogja érdekelni hanem te akár az árokparton is lakhatnál ha szeretne még ott is veled lenne.És ha nem a te saját házat hanem a szüleidé pláne ne szégyeld hiszen a szüleid keményen megdolgoztak azért ,hogy fedél legyen a fejetek felett.Másnak még az sincs az hogy nincs tele luxus kütyükkel senkit nem érdekel max azokat a csajokat akik a pénzre hajtanak nah ők nagyon gáz csajok. 17/L
2009. aug. 6. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
engem általában nem zavar ha szerelmes vagyok :) de volt 1 példa rá mikor zavart, de akk sem az h nemvolt pénzes a pasi, hanem h szinte én tartottam el mert arra hivatkozott h neki nincs pénze :D naiv voltam még akk és fiatal :)
2009. aug. 6. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán ne parázz ezen. Engem egyáltalán nem érintene rosszul. Attól még te ugyanaz az ember vagy, akit megismert. Nem lehet mindenkinek luxusvillája, nem ez számít. Biztos van olyan, akit ez zavar, de szerintem az eleve látszik rajta, hogy egy kicsinyes plázacica és elég sekélyes, ezért eleve meg se érdemli, hogy foglalkozz vele. Én ezt gondolom.

22/L

2009. aug. 6. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

engem egyáltalán nem érdekel. azért vagyok valakivel mert szeretem, jól érzem magam vele, kedves, aranyos és viszont szeret. a többi nem számít. :)

16/L

2009. aug. 6. 16:21
 6/11 anonim válasza:
100%

Engem nem érdekel,nem a pénz alapján döntök,nekem eddig nem volt egy pasim sem gazdag.

A mostani párommal 3éve vagyunk együtt,és az elején albérletben lakott és kocsija sem volt.

23éves lány

2009. aug. 6. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy szegényesen berendezett lakás is lehet tiszta és rendezett, ahogy vannak villa méretű putrik.... Engem csak az érdekel, hogy a család ne koszban, rendetlenségben éljen, a többi nem számít. És a srác feltétlen takarítsa ki a szobáját ha már úgymond fontos vendég jön :)
2009. aug. 6. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
az én pasimnak sincs sok pénzük, elég kis lakásuk van de engem nem zavar , én sem gondoltam ezt magamról de tényleg nem zavar , sztem a csajt sem fogja
2009. aug. 6. 17:32
 9/11 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kell szégyelned hogy hol laksz!A lány magadért szeressen és ne azért h milyen körülmények között élsz!!!!
2009. aug. 7. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, vannak olyanok, akiknek nem minden a pénz. Én ilyen vagyok, panelban lakom, olyan a lakás mint vmi putri, és semmi luxus nincs. Van net, 3 tvcsatorna, apának meg nekem ágyunk, asztalunk, szekrényünk. Nem hiszem hogy tényleg kellessz annak az embernek aki a pénzed vagy annak a hiánya miatt ítél el... :S Nem lehet mindenki dúsgazdag, és aki ezt nem fogja fel arról nem akarok elmondani semmit mert az csillagokból* állna csak. ;)

16L.

2009. aug. 7. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!