Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy fiú sír? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy fiú sír? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval mikor minden pont összejön néha olyanjólesni kicsit sírni.Jólenne ha lenne valaki lány barát akivel lehet ilyenkor beszélni és nemröhög ki sem.Nem barátnőre gondolok mert lehet hogy pont miatta van valami.Szóval szerintetek nagyongáz ha egy fiúnak néha jólesni sírni?
2009. aug. 6. 14:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
szerintem nem gáz, neked is vannak gondolom problémáid, és nem csak a lányok könnyezhetnek
2009. aug. 6. 14:22
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
A sírás nem old meg semmit.
2009. aug. 6. 14:22
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Én lány vagyok,és sztem nem gáz sírni.

Barátkozunk? :)

2009. aug. 6. 14:23
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem gáz. Oké, hogy nem old meg semmit, de kicsit könnyebb utána tisztán végiggondolni, hogy mi legyen!
2009. aug. 6. 14:25
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
egyáltalán nem gáz. én szeretem ha 1 férfi sír legalább látszik,hogy nekik sincs kőből a szivük
2009. aug. 6. 14:28
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem sírsz mert azt gondolod az ciki ergo elfojtod az érzelmeid, akkor csak magaddal szúrsz ki. :) sírás után megkönnyebbül az ember. ;)
2009. aug. 6. 14:35
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Amugy utána tényleg jobb valamivel :)
2009. aug. 6. 14:40
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem is igaz, hogy a sírás nem old meg semmit.

Az igaz, hogy nem old meg mindent, de egy csomó méreganyag felszabadul és távozik a könnyekkel a szervezetből. Erre a férfiaknak is szükségük lehet. Én régebben szintén elfojtottam magamban érzelmeket és sírni sem sírtam. A könnyeim akkor is tudták, hogy ki akarnak jönni, csak én nem tudtam felszabadultan sírni, hanem minduntalan vissza akartam fojtani. Ma már nincs ilyen gondom. Nem gáz. Aki szerint az, azt őszintén tudom sajnálni. Nem ítélem el, mert az Ő saját életét úgy éli, ahogy kedve tartja.

40 éves vagyok.

2009. aug. 6. 15:04
 9/18 anonim ***** válasza:
Néha belefér, ha egy ffi könnyezik, de ha állandóan, mindenen elbőgi magát, és zokog, mint egy kisgyerek, az nagyon visszataszító.
2009. aug. 6. 16:20
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem állandóan,dehogyis :)
2009. aug. 6. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!