Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
12.es vagyok /18 éves/ és egy 9.es srác tetszik /15 éves/2012. okt. 12. 12:06
2/7 anonim válasza:
miért lenne ciki? mármint hogy tetszik?? vannak fiatalabb pasik akik jól néznek ki és tetszik kész. mondjuk ha járnátok az kicsit furi lenne, de nálam a suliban 13as lány járt 9essel, később meg már egyáltalán nem furi, hogy a lány az idősebb.
3/7 anonim válasza:
Az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést. :-D Nem ciki a szerelem. :) 15/f
4/7 anonim válasza:
háát az az igazság, hogy én találkoztam egy 15 éves fiúval(idősebbnek tűnt a koránál1-2 évvel) én am akkor még 19 voltam és nem volt rossz csávó. igaz én is kinézek 16-nak, szóval nem volt sok különbség köztünk.
5/7 anonim válasza:
Igen, középiskolába az. Majd ha már 20 fölött jártok mind a ketten, akkor nem lesz az.
6/7 anonim válasza:
Az én barátnőm is idősebb egy pár hónappal.
7/7 anonim válasza:
Az én fiam 15 évesen (9-es volt) beugrott egy szalagavatóra, mert abban az osztályban kevés volt a fiú, és nem tűnt ki a "nagyok" közül - azaz jóval idősebbnek nézett ki a koránál. (őszintén szólva én cseppet se lettem volna szomorú, ha egy 18 éves lány elkapja egy-két fordulóra, de hát én az anyja vagyok) :-) Szóval itt az a kérdés, hogyha a környezeted véleménye érdekel, gondold át, bár én a helyedben, végzősként, tojnék rá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!