Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan akadhatnék a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akadhatnék a csaj nyomára? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Miskolci vagyok és előző héten mentem a Balatonra, amikor szálltam fel Miskolcon a vonatra pont abba a kocsiba jött 1 csaj is, nagyon szimpi volt már első látásra :$ itt jön a gond h ő Pesten szállt le és nemtudom eldönteni h Miskolci lakos-e v Pesti..

kezdésnek átnézem vipen a Miskolci és Pesti klubot hátha ott lesz, talán sikerrel járok majd?

még annyit h szerintetek hová valósi?

fontos lenne h megtaláljam ^^,

17/F

2009. aug. 6. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:

hááát, elég nehéz lesz megtalálnod, főleg h semmi infot nem tudsz róla

am 50-50% h Pesti vagy Miskolci

2009. aug. 6. 13:14
 2/7 A kérdező kommentje:

színesebb haja volt innen fogom megismerni ha mégis meglenne, ajj remélem h megtalálom

köszi a válaszod

2009. aug. 6. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha fentvagy iwiwen ird ki üzifalra és kérd meg hogy adják tovább.

Egy srác nemrég igy taélált meg egy lányt akivel valami fesztiválon futott össze és csak a keresztnevét tudta.

Remélem azért beszélgettetek mert ugy sanszosabb, ha tudsz róla legalább egy két infot (keresztnév), + adj pontos szermmélyleirást.

Neki pár nap alatt meglett a keresett lány.

(Igaz a csaj nem akart tőle sermmmit, de a lényeg hogy meglett :D)

Sok sikert!

2009. aug. 6. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Én félig miskolci vagyok.Ha pontosabb leírást adnál lehet véletlenül tudnék segíteni...Hátha...
2009. aug. 6. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:

halványabb kreol bőrű. padlizsán lila a haja de már kicsit kifakultabb szóval ilyen

[link] , van az orrában 1 fekete színű septum(ha nemtudjátok pontosan mi ez nézzetek róla 1 képet googlen, jó alakja van, olyan 18 körüli lehet, nemhiszem h fiatalabb mert van 1-2 tetoválása is a bal lapockájánál 1 tigris fej, ennyi lenne

2009. aug. 6. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Esetleg megpróbálhatod itt:

[link]

elvileg pont erre való.

2009. aug. 6. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:

átnéztem ezt a veled utaztam nevű oldalt miskolcról csak 50 regisztrált van és ebből kb 40 srác a maradék 10 csaj viszont 1ik se ő :S

meg gondolom ő sem ismeri ezt az oldalt

2009. aug. 6. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!