Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadhatnék a csaj nyomára? Bővebben lent
Miskolci vagyok és előző héten mentem a Balatonra, amikor szálltam fel Miskolcon a vonatra pont abba a kocsiba jött 1 csaj is, nagyon szimpi volt már első látásra :$ itt jön a gond h ő Pesten szállt le és nemtudom eldönteni h Miskolci lakos-e v Pesti..
kezdésnek átnézem vipen a Miskolci és Pesti klubot hátha ott lesz, talán sikerrel járok majd?
még annyit h szerintetek hová valósi?
fontos lenne h megtaláljam ^^,
17/F
hááát, elég nehéz lesz megtalálnod, főleg h semmi infot nem tudsz róla
am 50-50% h Pesti vagy Miskolci
színesebb haja volt innen fogom megismerni ha mégis meglenne, ajj remélem h megtalálom
köszi a válaszod
Ha fentvagy iwiwen ird ki üzifalra és kérd meg hogy adják tovább.
Egy srác nemrég igy taélált meg egy lányt akivel valami fesztiválon futott össze és csak a keresztnevét tudta.
Remélem azért beszélgettetek mert ugy sanszosabb, ha tudsz róla legalább egy két infot (keresztnév), + adj pontos szermmélyleirást.
Neki pár nap alatt meglett a keresett lány.
(Igaz a csaj nem akart tőle sermmmit, de a lényeg hogy meglett :D)
Sok sikert!
halványabb kreol bőrű. padlizsán lila a haja de már kicsit kifakultabb szóval ilyen
[link] , van az orrában 1 fekete színű septum(ha nemtudjátok pontosan mi ez nézzetek róla 1 képet googlen, jó alakja van, olyan 18 körüli lehet, nemhiszem h fiatalabb mert van 1-2 tetoválása is a bal lapockájánál 1 tigris fej, ennyi lenne
átnéztem ezt a veled utaztam nevű oldalt miskolcról csak 50 regisztrált van és ebből kb 40 srác a maradék 10 csaj viszont 1ik se ő :S
meg gondolom ő sem ismeri ezt az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!