Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyikőnknek sincsen a másik miatt senkije. Ez meddig fog így menni?
Figyelt kérdés
A legjobb barátommal (fiú)szinte össze vagyunk nőve. 4 éve ismerjük egymást és mindenkit elutasítunk azóta mióta jóban vagyunk nincs egyikőnknek sem senkije. Ő bármelyik csajt megkaphatná , de amikor megkérdezik tőle ,hogy miért nincs barátnője meg miért nem jön össze xy-al akkor azt mondja ,hogy mellettem nem kell neki barátnő.Ez normális?2012. okt. 11. 19:36
2/7 A kérdező kommentje:
én sem tudom.
2012. okt. 11. 19:38
3/7 anonim válasza:
annyira egyértelmű :dd
lány és fiú között nincs barátság, kivéve ha a srác b*zi
4/7 anonim válasza:
A Démon de IGEN is van lány és fiú barátság!
Ezt vele kellene tisztáznod miért is mondja :)
5/7 anonim válasza:
Melletted neki nem kell barátnő!?
Hát én ott helyben rákérdeztem volna, hogy ezt mégis mire értsem, mert igencsak félreérthető, ha egy srác ezt mondja egy csajnak.
Tapasztalatból írom, hogy ennek a fiú-lány barátságnak nincs sok értelme, csak az időt veszitek el egymástól, hogy nem alakít ki egyikőtök sem egy kapcsolatot. Lehet fiúkkal/lányokkal barátkozni, de szerintem az ne menjen az ismerkedés és kapcsolat kiépítésére.
Nekem amúgy is ez a "barátság" gyanús. "Valami bűzlik Dániában" - ahogy szokták mondani.
7/7 anonim válasza:
4 éve nyúzzátok ezt a dolgot? Jöjj már össze vele!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!