Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán milyen szöveggel szólítotok le nőket?
kösz a választ
akkor te hol ismerkedsz? mi a bajod egyébként az utcával? bárki szólít le az utcán, még bretypityet is elküldenéd? csak azért, mert a helyszín az utca?
Uccsó: xDDD tetszett :D
Amugy nem, en sem ismerkednek az utcan, meg ha szingli lennek akkor sem, es szerintem bunkosag leszolitani valakit....vagyis en nem szeretem ha engem leszolitanak, es ferfikent nem lennek olyan taplo hogy utcan szolitsak le valakit......errol ennyit, megvannak a sajat ismerkedesi koreim, de nincs ra szukseg mivel nem vagyok szingli es remelem tobbe nem is lesz :) de en tenyleg nagyon nyomulosnak tartom ha utcan csak ugy leszolitana valaki, szoval egyet ertek a par elottem szoloval akik szinten utaljak ezeket.....
Utcán ismerkedni bunkóság:
Magyarok.
:D
Aztán mindenki úgy megy el a másik mellett, mintha f*szt nyelt volna. Máshol ez teljesen természetes dolog h megszólítasz valakit az utcán és beszélgetsz vele. Miért ne tennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!