Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabriella83 kérdése:
Gyerekkoromban fogdosott az anyam baratja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem gondoltam erre de ugymond elojottek az emlekek amikor is a ferjem kifogasolta hogy eleg durvan ellokom a kezet, ha varatlanul rafogna a melleimre. Nem mondtam neki hogy ez egy vedekezo reflex abbol az idobol csak megkertem hogy ne csinalja. De nem erti es csak csinalja.Ezert tok gyakran eszembe jut ez az ugy es egyszeruen nem tudom mit csinaljak ezekkel az emlekekkel amiket mar egyszer sikeresen eltemettem magamban. Szerintetek?2012. okt. 11. 15:20
1/7 anonim válasza:
A férjedről van szó, beszéld meg vele. Mondd el neki.
2/7 anonim válasza:
egycipőben járunk, de mégis a férjedről van szó, nyugodtan mondd el neki, meg fogja érteni.
az emlékekkel én sem tudok mit kezdeni..
3/7 anonim válasza:
Meséld el neki, biztosan megérti.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi. igen elmondhatnam neki csak az ido nem a legalkalmasabb, fel eves ma a bebim es hat a libidom elegge sehol. Ritka a szex sokszor elutasitom, nem akarom hogy ujabb kifogasnak nezze a vallomasom. Igaibol az zavar hogy anno nem rugtam tokon azt a f.szt, de azt is tudom hogy tisztelettudo gyerek voltam, es utolag konnyu okosnak lenni... Ezt az undort probalnam legyurni ami elfog haeszembe jut.
2012. okt. 11. 15:47
5/7 anonim válasza:
Az ilyen emlékeket nem lehet csak úgy eltemetni. Ezek sajnos ott vannak benned, mint ahogyan írod is, hogy ez már reflex. Mindenképp beszélj vele, ezért biztosan nem fog haragudni, hiszen nemtehetsz róla. Viszont meg fog érteni, mert most lehet azt hiszi hogy vele van a gondod, pedig ez nem igaz. És ha beszélsz róla, az lehet hogy kellemwtlen lesz, viszont meg is könnyebülsz, és talán végre tùl tudsz lépni ezen.
6/7 anonim válasza:
Formázd le a vinyód. Vagy szerezz egy időgépet menj vissza 1970-be és üsd szét a fejét anyád barátjának egy kalapáccsal.
7/7 A kérdező kommentje:
haha.
2012. okt. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!