Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek vele a következő találkozásnál?

Figyelt kérdés

Ezt már hónapok óta játsszuk ezzel a férfival... pár hétig jól elvagyunk, mosolyág, intés találkozáskor, ha alkalom van rá, akkor váltunk pár szót, néha hosszabban is elbeszélgetünk a munkánkból kifolyólag, majd jön ennek az ellentettje, mintha haragudna rám minden ok nélkül, furcsán néz rám, egy-egy beszélgetés alkalmával nyers és már már bántó megjegyzéseket tesz, amiket talán nem annak szán (amúgy is ilyen a stílusa), de engem rosszul érint. Tegnap megint egy ilyen történt, és engem egyre jobban bánt, de nem merem megkérdezni, hogy mi a franc van vele. Mindig visszahúzódik, ha túl sokat ad magából, mintha félne valamitől... pedig sosem céloztam rá, hogy nekem ő tetszik, és nem is fogok, amíg ő nem kezdeményez. Bár akkor sem lesz értelme, mert nem független.

Szóval legyek kedves és mosolygós, mint általában, vagy inkább komoly arcot vágjak, mint aki megbántódott és egyáltalán nincs kedve jópofizni? Már nagyon elegem van belőle, hogy egyszer ilyen, egyszer meg amolyan... miért nem lehet egyformán viselkedni, ha egyszer ő kezdeményezett barátságot?

2012. okt. 11. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Sosem tudhatod, mitől van valakinek olyan kedve amilyen. Lehet hogy gondok vannak a barátnőjével, esetleg nincs szex vagy akármi lehet, nem tudhatod. Megmondom őszintén én sem jópofiznék, ha lenne valami problémám ,nem vagyok az a fajta sőt lehet szúrkálódnék én is de ilyenkor nem tudom irányítani (ha ideges vagyok) . Ha vagytok már olyan kapcsolatba, kérdezd meg tőle hogy miért ilyen, mi a baj főleg ha már barátságról beszélsz . Lehet azért ilyen veled mert tetszel neki, csak éppen kapcsolatban van és nem akarja megcsalni a párját , és lehet hogy olyan ember aki pont azt bántja meg akit éppen nem kéne, vagy aki szereti. Sajnos én is ilyen voltam, saját magamat kezeltem ki ebből a viselkedésből, nagy odafigyeléssel , elfojtott indulatokkal.
2012. okt. 11. 14:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajnos felesége van... egyébként sokat dolgozik, szinte alig van a családjával, azt hiszem kissé eltávolodtak egymástól.

Sokszor érzem úgy, hogy jóvá akarja tenni a viselkedését, akkor meg már az a furcsa, hogy mennyire figyelmes és kedves. De néha olyan mint egy pokróc :-(

2012. okt. 11. 14:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, és ami igazán bosszant az az, hogy ha nekem van valamiért rossz kedvem, akkor azt rögtön szóvá teszi! Persze ez is tipikus férfi viselkedés, amit neki lehet, azt nekem nem?
2012. okt. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!