Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes vele foglalkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele foglalkozni?

Figyelt kérdés

Még tavaly szeptemberbe megismertem egy lányt msnen és rábeszéltem hogy találkozzunk de aztán újra nem akart találkozni. Hagytam is csak néha nagyon ritkán beszélgettünk. Aztán hogy eljött az évvége, jött a diák juniális ahol össze futottunk. Aztán másnap már írt hogy örül hogy odamentem neki köszöni mert sok olyan ismerőse van aki rá se köszön. Aztán júniusban ő keresett hogy már olyan rég beszéltünk meg hogy velem régen olyan jókat beszélgetett és azóta minden nap rám ír. Amúgy jól el lehet vele beszélgetni, hülyülni van hogy nagyon elkanyaradunk a témától erotikusabb irányba de ő dobja fel a labdákat én meg csak lecsapom... vagy fordítva :P:D

Nem értem most mivan ? Lehet ebből valami vagy hagyjam inkább?

18f/16l

2009. aug. 6. 01:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
lassan egy éve húzzátok egymást, most úgy tűnik, alakulhat belőle valami. Használd ki a kínálkozó lehetőséget, ha a lány nem akar többet, időben ki fog derülni. Nincs köztetek se kockáztatni való barátság, se semmilyen hátrányt okozó dolog. Hajrá, sok sikert!
2009. aug. 6. 01:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből lehet még valami :) Mindenképpen használd ki,hogy újra rendszeresen beszélgettek,úgy látom flörtöltök is rendesen,szóval ezek jó jelek.Lépj és hívd el randira! :) Sok sikert!
2009. aug. 6. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!