Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban aki nagyon bejön nekem.Egyszer mentünk kirándulni barátnőmmel és ő is ott volt.Szemezgettünk is egy kicsit.Aztán eltelt pár nap én megtaláltam myvipen és bejelöltem.Egy hétig semmi pedig naponta volt fent.Mikor suliban elmentünk egymás mellett mindig nézett.Aztán másfél hét után visszajelölt.Ez mit jelent pasiknál?? Felejtős vagyok a számára? Segítsetek légyszi. 16/L ő 18.
2009. aug. 6. 00:55
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Ez beteg gondolkodás, hogy mivan a myvippel meg az iwiwel meg a faszom tudja..BETEGES.

Kit érdekel a myvip...

szarni kell le.kérdezd meg tőle.

Az a tuti.

2009. aug. 6. 01:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló talán ha megmertem volna kérdezni akkor valószínú hogy már megkérdeztem volna!
2009. aug. 6. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Myvip és iwiw hüyeség. Élj a való világban és kérdezd meg.
2009. aug. 6. 01:15
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon LOL vagy XD Köszi a röhögögörcsöt! :D
2009. aug. 6. 01:17
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Lehet nem nagyon foglalkozik a srác a myvippel, ha úgy van jelölget ha úgy van nem.Lehet észre se vette hogy bejelölted mert csak keresni ment fel vipre.De ezzel tényleg ne foglalkozz.Vagy hogy így netnél maradjunk vedd fel msnre és ott probáld megtudni amit akarsz..
2009. aug. 6. 01:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz szerintem megkérdezni:S
2009. aug. 6. 01:24
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem bántani akartalak, elhiszem hogy nem mered meg minden.

De mi nem tudhatjuk, hogy bejössz e neki vagy sem.

Az iylen myvipes izék meg nem biztosak.Mert mivan ha csk nem látta hogy jelölted, vagy direkt húz ..

Szóval érted.

Szerintem a legtutibb ha megkérdezed.

Nyugivan...

Ha bejösz neki megmondja összejöttök és mindne heppi.

Ha meg nem, akkor azse ciki.

na...

Ennyit tudtam még hoozzátenni.remélem összeszeded a bátorságod

Az első voltam.

2009. aug. 6. 01:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Msn cime meg nem publikus (az van neki kiirva hogy kérd el). Meg kicsit félek is hogy beégek ha esetleg felvenném és megmondanám neki.Tul.képpen attól tartok hogy kiröhög aztán elmondja haverjainak suliban meg égés... :S
2009. aug. 6. 01:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!:)
2009. aug. 6. 01:40
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Ha felveszed nem kell rögtön a közepébe vágni, beszéljetek .. abból is lejön sok minden. Akár azt is megérdezheted hogy miért nem jelölt vssza két hétig vagy meddig:D
2009. aug. 6. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!