Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti akkor is leálltok ismerkedni több lánnyal ha köztük van egy rondább is?
Figyelt kérdés
sziasztok! engem csak akkor 'szólítanak le' vagy 'néznek meg' ha nővéremmel, vagy bnőimmel vagyok.. pl balcsin tesómmal voltam ő bikiniben, műkörmökkel, erősebben kifestve én meg strandruhában és nem voltam annyira kifestve..és nemhiszem hogy miattam szólítottak volna le.. meg amikor bnőimmel vagyok akkor is csak akkor néznek meg..és van egy érzésem hogy így soha nem akar majd senki se ismerkedni velem:(
16L
2012. okt. 10. 16:13
1/10 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy valóban ronda vagy, nem pedig csak Te képzeled ezt?
2/10 anonim válasza:
Tuti te vagy a legjobb nő a bandából.
3/10 anonim válasza:
Miért ne? Lehet h pont a rondább lány fog meg a személyiségével. Egyébként igazuk van az előttem szólóknak, az nem jelent semmit, h te rondának tartod magad.
4/10 anonim válasza:
Ne keseredj el. Szerintem csak te gondolod így. Sok fiú bátortalan. 1-2 év és annyi fiú lesz körülötted, hogy nem győzöl válogatni.
Elemér jósnő :)
6/10 A kérdező kommentje:
nem tartom magam rondának olyan tálagosnak de rondábbnak a bnőimnél vagy értitek
2012. okt. 10. 16:44
7/10 anonim válasza:
A szépség relatív. Nem mindenkinek ugyanaz jön be, ennyi. Pl. én sem vagyok egy tipikus szépség (túlsúlyos vagyok, hullásra hajlamos a hajam, néha kipattogzik a bőröm...), 22 éves koromig nem is volt kapcsolatom, olyanokat gondoltam, mint te, aztán jött a barátom, akinek én vagyok a legszebb. Légy türelmes, akkor rád fog találni egy értelmes, kedves, aranyos srác.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi:) mondjuk lett is volna lehetőség de azok netes ismerkedések voltak
2012. okt. 10. 17:12
9/10 anonim válasza:
Igen. És általában a kevésbé szép (nem konkrétan ronda, inkább "átlagos") lányokról derül ki, hogy tényleg szimpatikusak és a személyiségük is vonzó, nem a tökéletesen szabályos arcú, kisminkelt, divatmagazinból öltözködő társaikról.
10/10 A kérdező kommentje:
értem:)
2012. okt. 10. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!